Echtscheidingsadvocaten in Meppel

Home | Echtscheidingsadvocaten | Drenthe | Echtscheidingsadvocaten in Meppel

Echtscheidingsadvocaat Meppel

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Meppel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding.

Natuurlijk begrijpen wij dat emoties hoog kunnen zitten in deze situatie. Het is dan niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden, terwijl goed juridisch advies juist dan zo belangrijk is.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Wij staan altijd voor je klaar.

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Meppel.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Brusse & Masselink Advocaten

  Deze Twentse advocaten en mediator helpen jou met al jouw juridische vraagstukken. Met recht een full service kantoor dus, zodat jij je over de juridische zaken niet druk hoeft te maken maar je kunt richten op jouw business. Brusse & Masselink is een laagdrempelig kantoor waarbij persoonlijke aandacht voor hun cliënten voorop staat. De kernwoorden zijn dan ook: ondernemend, proactief en no-nonsense.

  mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Meppel

  Marc Schuring heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Marc is een breed georiënteerde advocaat met specialistische kennis op het gebied van personen- en familierecht. Hij is daadkrachtig en zoekt actief naar de oplossing voor jouw problemen.

  Marc Schuring is in 2002 tot advocaat beëdigd. Marc heeft al vele cliënten met hun scheiding begeleid. Een scheiding brengt een hoop onzekerheid met zich mee, daarom vindt Marc het belangrijk dat de cliënt zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over de situatie.

  mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Meppel

  Sebastiaan Masselink is een ondernemende advocaat die staat voor zijn vak en meegaat met nieuwe ontwikkelingen en visies. Servicegericht, dienstverlenend dag en nacht, bevlogen maar bovenal ondernemend zijn woorden die bij hem passen.

  Elke zaak pak ik samen met mijn collega’s vol enthousiasme op. Sebastiaan Masselink heeft meer dan 15 jaar ervaring en helpt jou graag bij het oplossen van je problemen.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Brusse & Masselink advocaten de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Meppel

  Het kantoor Van Horssen & Ophoven is gevestigd in Almelo aan de Wierdensestraat 122 7604 BM, Almelo.

  De Jonge Advocatuur & Mediation

  De Jonge Advocatuur & Mediation beschikt over gespecialiseerde kennis over het familierecht. Mr. De Jonge kan je helpen met al je familierechtelijke vragen.

  Ze volgt voortdurend bijscholing, specialisatieopleidingen en heeft ruime praktijkervaring. Hierdoor kan de juridische dienstverlening van hoog niveau zijn.

  mr. Margriet de Jonge, echtscheidingsadvocaat in Meppel

  Mr. Margriet de Jonge voert vanuit Emmen een onafhankelijk kantoor dat gespecialiseerd is in het familierecht. De nadruk ligt bij Margriet op een goede relatie met haar cliënten. Daarbij zijn kwaliteit, gedrevenheid, betrokkenheid, vertrouwen en enthousiasme kernbegrippen.

  Er is sprake van kwaliteit en deskundigheid, die door constante opleiding en waar nodig door samenwerking met onafhankelijke deskundigen, wordt gewaarborgd.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt De Jonge Advocatuur & Mediation de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Meppel

  Het kantoor van De Jonge heeft een vestiging in Stadskanaal aan de Aziëlaan 22, 9501 AA Stadskanaal. De Jonge Advocatuur & Mediation heeft ook een vestiging in Emmen aan de Hooggoorns 14.

  Driehoek Advocaten

  Driehoek Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Binnen het kantoor staat voorop dat er enkel duidelijk en praktisch juridisch advies wordt gegeven.

  Door goed persoonlijk contact wordt de hulp van Driehoek Advocaten  precies afgestemd op het probleem en de omstandigheden van uw zaak. Driehoek Advocaten vindt het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden om de cliënt optimaal te kunnen helpen.

  mr. G. van Lent, echtscheidingsadvocaat in Meppel

  Gera van Lent heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, daarnaast heeft zij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een gespecialiseerde opleiding gevolgd in het arbeidsrecht. Bij Driehoek Advocaten houdt Gera zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en het arbeidsrecht.

  Ga je scheiden of heb je een arbeidsrechtelijk probleem? Dan kun je bij Gera terecht. Je vindt in haar een betrokken en daadkrachtige advocaat die je gericht zal helpen met het oplossen van jouw probleem.