Echtscheidingsadvocaten in Eindhoven

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Eindhoven
Echtscheidingsadvocaat Eindhoven

Echtscheidingsadvocaat Eindhoven

Ben je op zoek naar een mediator of eigen advocaat voor je echtscheiding in Eindhoven of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het erg belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Eindhoven voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Eindhoven

  Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

  Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het vinden van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Eindhoven of ergens daar in de buurt.

  Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

  De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

  Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

  Simon & Albrecht Advocaten- en Mediation praktijk

  Simon & Albrecht is een klein en doelgericht kantoor. Je kunt hier terecht voor een goed en oplossingsgerichte aanpak bij een juridisch probleem. Zij hebben ruime ervaring in verschillende rechtsgebieden.

  Ze hebben kantoren in Eindhoven en Tilburg. Beide kantoren bevinden zich in het centrum. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. Het kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

  De werkwijze kenmerkt zich door duidelijke communicatie over de aanpak en de mogelijkheden. Een probleem kan hierdoor snel en effectief worden opgelost. Met hun transparante werkwijze kom je nooit voor verrassingen te staan.

  Echtscheidingsadvocaat mr. H.A.H.M. Albrecht

  Mr. H.A.H.M. Albrecht uit Eindhoven is gespecialiseerd in Familierecht. Tijdens het eerste gesprek kan mr. Albrecht een globale juridische inschatting maken van jouw probleem. Samen met jou zoekt hij creatief naar juridische oplossingen en worden de eerste stappen besproken.

  Het uitgangspunt is om langdurige en kostbare procedures te voorkomen. Overleg staat hierbij voorop.

  Is een procedure noodzakelijk en/of niet te voorkomen? Dan dan vind je bij hem nauwkeurige en professionele juridische begeleiding en ondersteuning.