Echtscheidingsadvocaten in Etten Leur

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Etten Leur

Echtscheidingsadvocaten Etten Leur

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Etten Leur of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het erg belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een van onze gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten?

Door telefonisch contact met ons op te nemen, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de telefoon. Deze luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Op grond van jouw situatie en woonplaats wordt in ons netwerk gekeken naar waar een geschikte advocaat te vinden is.

Bovenaan de pagina vind je een tool om goede advocaten in Etten Leur te vergelijken. Deze zijn soms aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Je kunt vergelijken welke advocaat voldoet aan jouw wensen en verwachtingen.

We zullen er rekening mee houden je emoties hoog kunnen oplopen en gaan hier discreet mee om. Wij bieden goed en snel juridisch advies in Etten Leur en brengen je in direct contact met de advocaat uit ons netwerk van advocaten en advocatenkantoren.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Etten Leur of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten. Meestal hanteren een advocaten een uurtarief.

In sommige gevallen is het echter mogelijk om een vaste prijs af te spreken. Overleg bij je advocaat naar de mogelijkheden.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.