Echtscheidingsadvocaten in Lelystad

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Flevoland | Echtscheidingsadvocaten in Lelystad
Echtscheidingsadvocaat Lelystad

Echtscheidingsadvocaat Lelystad

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lelystad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch of via e mail contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs te spreken. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Als je dat wilt, schakelen we direct een van onze gespecialiseerde mediators of echtscheiding advocaten in Lelystad in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Lelystad.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Advocaten in de buurt van Lelystad

  Mr. F. Gül, echtscheidingsadvocaat de buurt van Lelystad

  Mr. Fadi Gül werkt sinds 2009 als advocaat. Na werkzaam te zijn geweest in meerdere rechtsgebieden heeft mr. Fadi Gül zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

  Als specialist heeft mr. Fadi Gül een opleiding tot mediator gevolgd en is ze aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

  Als ervaren advocaat binnen het personen-en familie recht heeft mr. Fadi Gül ook ervaring met internationale elementen zoals het islamitisch recht.

  Financiële mogelijkheden

  Indien je recht hebt op gefinancierde rechtsbijstand, behandelt mr. Fadi Gül je zaak op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie

  FG Advocatuur ligt aan de Phiny Dickgracht 1 1336 GH te Almere. Dit is op slechts 22 kilometer afstand van Lelystad. Reis je met het openbaar vervoer? Dan is je reistijd minder dan dertig minuten.

  Mr. L.T.M. Bredius, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Lelystad

  Mr. Leontine Bredius heeft de rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd en werkt sinds 1991 onafgebroken als advocaat.

  Na een algemene praktijk gevoerd te hebben, heeft Mr. Leontine Bredius zich volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het jeugdrecht.

  Leontine is ook geregistreerd mediator. Als specialist is ze aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten Scheidingsmediator en de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht.

  Ze streeft naar praktische en duurzame oplossingen waarbij het belang van emotie niet uit het oog verloren wordt.

  Financiële mogelijkheden

  Mr. Leontine Bredius levert maatwerk. Als je recht hebt op gefinancierde rechtsbijstand, helpt Leontine je op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Lelystad

  Het kantoor Gooische Meesters bevindt zich aan de Lindelaan 18 1405 AK Bussum. Dit is op slechts 32 kilometer afstand van Lelystad. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Lelystad? Dan is je reistijd minder dan 50 minuten. 

  Mr. M.T. Maanicus, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Lelystad

  Mr. Marlon Maanicus werkt sinds 1997 als advocaat. Na een algemene praktijk gevoerd te hebben heeft Marlon zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

  Met haar brede ervaring levert Marlon kwalitatief maatwerk zonder de emoties uit het oog te verliezen.

  Financiële mogelijkheden

  Als je recht hebt op gefinancierde rechtshulp, behandelt Marlon je zaak op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Lelystad

  Maanicus Familierecht bevindt zich aan de Rubberstraat 1411 AL te Naarden. Dit is op slechts 31 kilometer afstand van Lelystad. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Lelystad? Dan is je reistijd minder dan 70 minuten.

  Mr. B. Butter, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Lelystad

  Mr. Bert Butter is sinds 1998 werkzaam als advocaat binnen het arbeidsrecht en het personen- en familierecht.

  Bert is zeer ervaren met de gang naar de rechter maar als de situatie het toelaat gaat hij liever met alle partijen om tafel om tot een duurzame oplossing te komen waar iedereen tevreden mee is.

  Binnen het personen-en familierecht is dit, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, van groot belang.

  Financiële mogelijkheden

  Als je recht hebt op gefinancierde rechtsbijstand, behandelt Bert je zaak op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Lelystad

  Butter Advocaat Mediator & Coach ligt aan de Bierkade 15 1621 BE te Hoorn. Dit is op slechts 29 kilometer afstand van Lelystad. Reis je met het openbaar vervoer? Dan is je reistijd minder dan 100 minuten.