Echtscheidingsadvocaten in Burgum

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaat Friesland | Echtscheidingsadvocaten in Burgum

Echtscheidingsadvocaten Bergum

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Bergum of daar in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je te maken krijgt met een scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele familie advocaten met het doel om jou verder helpen. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We schakelen direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan onze website doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Bergum.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Als je inkomen en vermogen dit mogelijk maken, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

    Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Burgum