Echtscheidingsadvocaten in Kollum

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaat Friesland | Echtscheidingsadvocaten in Kollum

Echtscheidingsadvocaten Kollum

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Kollum of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als ex partners uit elkaar gaan, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het van groot belang om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk de beste advocaten (denk aan een arbeidsrecht advocaat, een letselschade advocaat of een familierecht advocaat). Het netwerk heeft één doel voor ogen: jou verder helpen. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs brengt jouw situatie zo goed mogelijk in kaart door gerichte vragen te stellen en je daarna te informeren over de mogelijkheden. Als je het prettig vindt, schakelen we direct een geschikte familierecht advocaat in om je verder te helpen bij jouw juridische problemen. Ook praktische vragen worden doorgenomen, bijvoorbeeld of je in gemeenschap van goederen bent getrouwd.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal. We snappen dat je geëmotioneerd bent en daar houden we rekening mee.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Kollum voor je inschakelen om jou verder te helpen wanneer dit nodig is. Het hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina vind je een overzicht van alle advocaten in de buurt van Kollum. Na het invullen van jouw wensen, rolt er een goede advocaat uit die jou het beste kan helpen.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten. Meestal maakt de advocaat of mediator gebruik van een uurtarief.

Soms is het mogelijk om van tevoren een vaste prijs af te spreken. Overleg dit met je advocaat.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. Deze kan worden aangevraagd bij de Raad voor Rechtsbijstand.

De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen. Een pro deo advocaat staat je dan bij. Je hoeft dan geen bedrag per uur te betalen, enkel een eigen bijdrage.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.