Echtscheidingsadvocaten in Barneveld

Home | Echtscheidingsadvocaten | Gelderland | Echtscheidingsadvocaten in Barneveld

Echtscheidingsadvocaat Barneveld

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Barneveld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Barneveld. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Barneveld

  Schijven-Bours & Boeijink familierecht

  Mr. Jan Willem Boeijink, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Barneveld

  Wat mr. Jan Willem Boeijink uit Arnhem aanspreekt in het familierecht is het werken met mensen. Als advocaat en vertrouwenspersoon begeleidt hij vaak mensen in crisissituaties. Het geeft hem veel voldoening om hen daarin te helpen. Het is zowel bij privé als zakelijke belangen erg belangrijk dat alle partijen na afloop verder kunnen. Het is de kunst om goed te luisteren en duidelijk te krijgen wat er echt speelt. Dat werkt uiteindelijk het meest efficiënt. Jan Willem vindt het ook erg belangrijk dat in het bijzonder de kinderen voldoende aandacht krijgen.  Als mediator heeft hij 21 jaar ervaring. Het gaat er bij mediation om dat er voorwaarden worden geschapen om te onderhandelen. Zo krijgen cliënten weer vat op hun eigen situatie. Wat cliënten zelf kunnen regelen, laat hij ze dan ook vooral zelf doen.

  Mr. Eva Schijven-Bours, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Barneveld

  Mr. Eva Schijven-Bours uit Arnhem is in haar dienstverlening vooral gericht op een oplossing op maat voor haar cliënten. Zij heeft aandacht voor je zakelijke belangen en emoties. Haar focus ligt ook op de belangen van de kinderen. Met haar werkwijze en empathie zorgt ze voor rust. Als mediator is ze zeer ervaren in het begeleiden van gesprekken en onderhandelingen. Daarin streeft ze ernaar om samen tot een oplossing te komen. Met post-academische opleidingen heeft ze zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd in het familierecht vooral op juridische- en gedragsdeskundige gebieden. Daarmee biedt zij meerwaarde bij het adviseren en ondersteunen van cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Schijven-Bours & Boeijink de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Barneveld

  Het kantoor van Schijven-Bours & Boeijink bevindt zich aan de Jansbuitensingel 29, 6811 AD Arnhem, op een afstand van 41 kilometers van Barneveld. De reistijd is 40 minuten met de auto. 

  FG Advocatuur

  Mr. F. Gül, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Barneveld

  Fadi is een echtscheidingsadvocaat met veel werkervaring. Ze heeft bij verschillende kleine en grote advocatenkantoren gewerkt waarin zij al veel zaken heeft behandeld. Ook internationaal recht heeft haar interesse en daarin heeft ze veel ervaring en kan u goed helpen bij vragen met bijvoorbeeld islamitisch recht. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Fadi behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Barneveld

  Het kantoor van FG Advocatuur bevindt zich aan de Phiny Dickgracht 1, 1336 GH Almere op een afstand van 56 kilometers van Barneveld. De reistijd is 40 minuten met de auto. 

  Selders Advocaten

  Mr. L.J.P. Selders, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Barneveld

  Luciën Selders heeft meer dan 20 jaar ervaring als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Luciën heeft hart voor de zaak en heeft een daadkrachtige manier van werken. Als advocaat en als zelfstandig ondernemer heeft Luciën veel ervaring opgedaan op verschillende rechtsgebieden. Het personen- en familierecht heeft zijn bijzondere aandacht gekregen. De werkwijze van Luciën wordt gekenmerkt door effectiviteit, voortvarendheid en altijd met veel aandacht voor de cliënt.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Luciën behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Barneveld

  Het kantoor van Selders Advocaten bevindt zich aan de Papiermolen 38, 3994 DK Houten. op een afstand van 47 kilometers van Barneveld. De reistijd is 36 minuten met de auto.