Echtscheidingsadvocaten in Doetinchem

Home | Echtscheidingsadvocaten | Gelderland | Echtscheidingsadvocaten in Doetinchem

Echtscheidingsadvocaat Doetinchem

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Doetinchem of in de buurt van Doetinchem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke dingen in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert met aandacht naar jouw verhaal en geeft advies bij jouw juridisch probleem. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen. Bel ons voor een advocaat in Doetinchem.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Er wordt direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je geselecteerd om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het zoeken van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Doetinchem.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan jouw advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eigen bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.