Echtscheidingsadvocaten in Elst

Home | Echtscheidingsadvocaten | Gelderland | Echtscheidingsadvocaten in Elst

Echtscheidingsadvocaten Elst

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Elst of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het erg belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen bij een juridisch adviseur.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele goede advocaten in het familierecht met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen. Deze advocaat staat je dan de gehele echtscheiding juridisch bij, ook in de rechtbank wanneer dat nodig is.

Let op! Naast juridische hulp moet je ook emotionele pijn serieus nemen. Voor hulp bij geestelijke schade kun je het best een afspraak maken bij je huisarts. Deze zal je verwijzen naar een geschikte psycholoog.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Elst voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Elst of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Advocaten bij Het Juridisch Netwerk Nederland

Naast familierecht advocaten hebben we ook arbeidsrecht advocaten voor je ter beschikking. Zoek je een letselschade advocaat? Ook dan kunnen wij je helpen. Deze kan je bijvoorbeeld begeleiden wanneer je te maken hebt met een medische fout.

 

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.