Echtscheidingsadvocaten in Nijmegen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Gelderland | Echtscheidingsadvocaten in Nijmegen
Echtscheidingsadvocaat Nijmegen

Echtscheidingsadvocaat Nijmegen

Heb je voor je echtscheiding in Nijmegen een mediator of advocaat nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen: een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met het doel om jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch te begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Nijmegen.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Nijmegen

  Goedrecht Advocaten

  Mr. Wouter van de Velde, echtscheidingsadvocaat in Nijmegen

  Mr. Wouter van de Velde is in 2001 beëdigd tot advocaat. Daarna heeft hij zich zowel in het familierecht als in het ondernemingsrecht gespecialiseerd. In 1999 is hij als meester in de rechten afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie heeft hij meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt.

  Naast de juridische behandelingen die ter sprake komen bij een echtscheidingen, kun je ook voor mediation bij Wouter terecht. Samen met iedere klant werkt hij met behulp van zijn interesse, gedrevenheid, juridische kennis en ervaring de best passende strategie uit. Een goed contact met de klant en laagdrempeligheid staan bij Wouter voorop.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Wouter behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Nijmegen

  Het kantoor van Goedrecht Advocaten bevindt zich aan de Laauwikstraat 8a, 6663 CJ Nijmegen-Lent. Dit is op 3,6 kilometer afstand van Nijmegen. De reistijd met de auto is ongeveer 9 minuten.

  Schijven-Bours & Boeijink familierecht

  Mr. Jan Willem Boeijink, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Nijmegen

  Wat mr. Jan Willem Boeijink uit Arnhem aanspreekt in het familierecht is het werken met mensen. Als advocaat en vertrouwenspersoon begeleidt hij vaak mensen in crisissituaties.

  Het geeft hem veel voldoening om mensen daarin te helpen. Het is zowel bij privé als zakelijke belangen belangrijk dat alle partijen na afloop verder kunnen. Het is de kunst om goed te luisteren en duidelijk te krijgen wat er echt speelt. Dat werkt uiteindelijk het meest efficiënt.

  Jan Willem vindt het ook erg belangrijk dat in het bijzonder de kinderen voldoende aandacht krijgen.  Als mediator heeft hij 21 jaar ervaring. Het gaat er bij mediation om dat er voorwaarden worden gesteld om te onderhandelen. Zo krijgen cliënten weer vat op hun eigen situatie.

  Wat cliënten zelf kunnen regelen, laat hij ze dan ook vooral zelf doen.

  Mr. Eva Schijven-Bours, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Nijmegen

  Mr. Eva Schijven-Bours uit Arnhem is in haar dienstverlening vooral gericht op een oplossing op maat voor haar cliënten. Zij heeft aandacht voor je zakelijke belangen en emoties. Haar focus ligt ook op de belangen van de kinderen. Met haar werkwijze en empathie zorgt ze voor rust. Als mediator is ze zeer ervaren in het begeleiden van gesprekken en onderhandelingen. Daarin streeft ze ernaar om samen tot een oplossing te komen. Met post-academische opleidingen heeft ze zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd in het familierecht vooral op juridische- en gedragsdeskundige gebieden. Daarmee biedt zij meerwaarde bij het adviseren en ondersteunen van cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Schijven-Bours & Boeijink op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Nijmegen

  Het kantoor van Schijven-Bours & Boeijink bevindt zich aan de Jansbuitensingel 29, 6811 AD Arnhem. Dit is op 18 kilometer afstand van Nijmegen. De reistijd met de auto is ongeveer 23 minuten. 

  TEN Advocaten

  Mr. Linda van den Putten–van den Heuvel, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Nijmegen

  Linda van den Putten–van den Heuvel heeft 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Ze biedt haar cliënten een luisterend oor en een helpende hand tijdens een vaak moeilijke en verdrietige fase in hun leven.

  Linda is proactief en zal door middel van haar gespecialiseerde kennis samen met jou tot een geschikte oplossing komen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Linda behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Nijmegen

  Het kantoor van TEN advocaten bevindt zich aan de Raadhuislaan 4a, 5341 GM Oss. Dit is op ongeveer 37 kilometer afstand van Nijmegen. De reistijd met de auto is ongeveer 40 minuten.