Echtscheidingsadvocaten in Nijmegen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Gelderland | Echtscheidingsadvocaten in Nijmegen

Echtscheidingsadvocaat Nijmegen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Nijmegen of in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een overzicht van de advocaten in nijmegen. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Een advocaat heb je nodig om afspraken te maken met je (ex-)partner.

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

Goedrecht Advocaten

Goedrecht Advocaten is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden waaronder het personen- en familierecht. Bij het kantoor zijn drie advocaten werkzaam die op een betrokken en persoonlijke wijze voor u klaar staan. De dienstverlening is van hoge kwaliteit en de advocaten hebben jarenlange ervaring in de advocatuur. Zij helpen u graag met het oplossen van uw juridisch probleem.

Bij Goedrecht Advocaten kunt u terecht voor een gratis spreekuur. Om kennis te maken en uw juridische vragen te bespreken. Dit gesprek is het eerste half uur kosteloos. Ook met een rechtsbijstandverzekering kunt u bij Goedrecht Advocaten terecht. Heeft u een advocaat nodig? Kom dan bij Goedrecht Advocaten langs en laat u door één van de advocaten adviseren.

Echtscheidingsadvocaat mr. Wouter van de Velde

Mr. Wouter van de Velde is in 2001 beëdigd tot advocaat. Hij is zowel in het familierecht als in het ondernemingsrecht gespecialiseerd. In 1999 is hij als meester in de rechten afgestudeerd. Na zijn studie heeft hij meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt.

Naast de juridische behandelingen die ter sprake komen bij een echtscheidingen, kunt u ook bij hem terecht voor mediation. Samen met de klant past hij door zijn gedrevenheid, juridische kennis en ervaring de beste strategie toe. Bij Wouter staat een goed en laagdrempelig contact met de klant voorop. Als u wilt scheiden of anderszins hulp nodig heeft op familierechtelijk gebied, kunt u bij Wouter terecht.