Echtscheidingsadvocaten in Goes

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Goes

Echtscheidingsadvocaat Goes

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Goes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met als doel jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kunt je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Als je dat wilt, schakelen we direct een van onze advocaten of mediators te Goes in Zeeland in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikt advocatenkantoor in Zeeland op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Goes.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Kalle Advocatuur

  Mr. Martijn Kalle, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Goes

  Martijn Kalle heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Martijn is naast advocaat ook mediator en aangesloten bij de vereniging familierechtadvocaten en scheidingsmediators vFAS en geregistreerd en gecertificeerd bij Mediatorsfederatie Nederland.

  Martijn wordt gewaardeerd om zijn laagdrempelige werkwijze en zijn de-escalerende aanpak met respect voor alle partijen.

  Mr. Claudine Kouijzer, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Goes

  Claudine Kouijzer heeft meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur. Zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in het specifiek het jeugdrecht. Ze is inhoudelijk scherp en staat bekend om haar actieve handelswijze.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Martijn behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Goes

  Het kantoor van Kalle Advocatuur bevindt zich aan de Sint Pieterstraat 1, 433 ET te Middelburg. Dit is op ongeveer 26 kilometer afstand van Vlissingen. De reistijd met de auto is ongeveer 15 minuten.