Echtscheidingsadvocaten in Gouda

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Gouda
Echtscheidingadvocaat Gouda

Echtscheidingsadvocaat Gouda

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gouda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met met als doel jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch te begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Als je dat wilt, schakelen we direct een van onze gespecialiseerde echtscheiding mediators of advocaten in Gouda in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan op onze website doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Gouda.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Gouda

  Ooms Advocatuur

  Mr. Marjolein Ooms, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Gouda

  Marjolein Ooms werkt sinds 1999 als advocaat. Ze heeft als advocaat gewerkt bij Blom en Partners Advocaten. Nu heeft ze haar eigen kantoor in Rotterdam: Ooms Advocatuur.

  Marjolein heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht maar heeft ook ervaring met andere rechtsgebieden. Als echtscheidingsadvocaat is Marjolein in staat om snel tot de kern van een probleem door te dringen en vervolgens op efficiënte wijze naar oplossingen te zoeken.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Marjolein behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Gouda

  Het kantoor van Ooms Advocatuur bevindt zich aan de Schorpioenstraat 298, 3067 KW Rotterdam. Dit is op ongeveer 42 kilometer afstand van Leiden. De reistijd met de auto is ongeveer 40 minuten. 

  Remmelink en Zeeman Advocaten

  Mr. C.H. Remmelink, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Gouda

  Carine heeft in Nijmegen rechten gestudeerd. In 2006 is zij beëdigd als advocaat. Het mooiste aan advocaat zijn vindt Carine de afwisseling tussen het werk op kantoor en het procederen op de rechtbank.

  “Geen dag is hetzelfde en zo is ook iedere zaak die ik behandel uniek. Juist daardoor gaat mijn werk nooit vervelen.”

  Bij de behandeling van een probleem worden de mogelijkheden uitgebreid besproken. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt.

  Komen mensen op kantoor en wordt geconcludeerd dat zij niet perse een advocaat nodig hebben? Dan helpt Carine de mensen graag op weg naar de juiste hulp.

  “Ik kan goed relativeren, ben helder en direct.”

  Mr.N.M. Zeeman, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Gouda

  Nadine Zeeman heeft rechten gestudeerd in Rotterdam. Na haar studie werkte ze bij de rechtbank Rotterdam, een prachtige organisatie waar recht op het hoogste niveau wordt beoefend.

  Nadine heeft er in 2008 voor gekozen om in de advocatuur te gaan werken. Sindsdien heeft zij daarin  haar plek gevonden.

  “Dat je mensen kunt helpen, dat je ziet dat door jouw hulp het beter gaat… Dat is de reden dat ik advocaat ben geworden.”

  Nadine’s ervaring vertelt haar dat het belangrijk is om het grote plaatje voor ogen te blijven houden. Eerlijk advies is misschien niet altijd makkelijk om te geven. Hoe dan ook, het levert iedereen vaak wel het beste resultaat op. “Ik kan goed luisteren, ben open en makkelijk benaderbaar.”

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Remmelink en Zeeman Advocaten behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Gouda

  Het kantoor van Remmelink en Zeeman Advocaten bevindt zich aan de Regenboogsingel 131, 2718 GV Zoetermeer. Dit is ongeveer op 25 kilometer afstand van Gouda. De reistijd met de auto is ongeveer 28 minuten. 

  Van Manen Advocatuur

  Mr. Raldy van Manen, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Gouda

  Raldy is al 10 jaar werkzaam als familierecht advocaat. Zij is betrokken en betrouwbaar bij de zaak en bij haar cliënten. Raldy probeert altijd samen met haar cliënten tot passende oplossingen te komen. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Raldy behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Gouda

  Het kantoor van Van Manen Advocatuur bevindt zich aan de Berlengakade 6, 3446 BH Woerden. Dit is ongeveer op 37 afstand van Gouda. De reistijd met de auto is ongeveer 39 minuten.