Echtscheidingsadvocaten in Leek

Home | Echtscheidingsadvocaten | Groningen | Echtscheidingsadvocaten in Leek

Echtscheidingsadvocaten Leek

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Leek of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Ons team van juridische klantadviseurs zal je informeren over de mogelijkheden.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal. We snappen dat je geëmotioneerd bent en daar houden we rekening mee.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze echtscheiding advocaten in Leek voor je inschakelen om jou verder te helpen wanneer dit nodig is. Het hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan onze website vind je een overzicht van alle advocaten in Leek of in een andere door jou geselecteerde plaats. Voor je scheiding heb je in ieder geval een echtscheidingsadvocaat/ familierecht advocaat nodig. Sommige advocaten zijn ook letselschade advocaat of arbeidsrecht advocaat.

Vooral een arbeidsrecht advocaat kan soms nuttig zijn. Een echtscheiding kan soms ook invloed hebben op je werk. Het is daarom belangrijk dat werkgevers en werknemers goed met elkaar overleggen over de impact van een echtscheiding op je werk.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.