Echtscheidingsadvocaten in Groningen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Groningen
Echtscheidingsadvocaat Groningen

Echtscheidingsadvocaat Groningen

Heb je een advocaat nodig voor een echtscheiding in Groningen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een scheiding gaat vaak gepaard met veel verschillende problemen. Het is dan niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit netwerk bestaat uit professionele echtscheidingsadvocaten die je voor, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Wanneer je contact opneemt met ons krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Je ontvangt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We kunnen direct een gespecialiseerde eigen echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we naar een geschikte advocaat of mediator. We kijken naar het rechtsgebied van de advocaat en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Groningen.

Je wordt door ons doorverwezen. Vervolgens neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Heb je een laag of geen inkomen en vermogen? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Groningen

  Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators

  Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators heeft gespecialiseerde familierecht advocaten in huis. De advocaten volgen voortdurend bijscholing. Daarnaast volgen ze specialisatie opleidingen en hebben ze ruime praktijkervaring. Hierdoor is de juridische dienstverlening van hoog niveau.

  Van Horssen & van Ophoven advocaten helpt je graag verder bij juridische problemen en bij het voorkomen daarvan.

  mr. Jan-Willem van Horssen, echtscheidingsadvocaat in Groningen

  Advocaat mr. Jan-Willem van Horssen is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij helpt je bij echtscheidingen, alimentatie zaken, boedelscheidingen en problemen over het erfrecht.

  Mr. van Horssen studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Mr. van Horssen is ook mediator. Hij volgde onder andere de specialisatie opleiding van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediation (vFAS). Je kunt in Leek bij hem terecht voor echtscheidingsbemiddelingen.

  mr. Christa Kamp-Wiggers, echtscheidingsadvocaat in Groningen

  Echtscheiding advocaat mr. C. (Christa) Kamp-Wiggers is sinds 2008 verbonden aan Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators. Ze studeerde in 2002 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mr. Kamp-Wiggers heeft inmiddels ruime ervaring met personen- en familierecht.

  Ze behandelt echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatieregelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Ben je op zoek naar een advocaat voor jouw echtscheiding in de regio Groningen of Leek? Neem dan contact op met mr. Kamp-Wiggers.

  mr. Ubo van Ophoven, echtscheidingsadvocaat in Groningen

  Mr. U (Ubo) van Ophoven heeft meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur. Hij is werkzaam sinds 1990 vanuit de vestiging in Leek. Hij heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft een brede ervaring op verschillende rechtsgebieden.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Van Horssen & Ophoven de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Groningen 

  Het kantoor Van Horssen & Ophoven heeft een vestiging in Leek aan de Tolberterstraat 63, 9351 BD Leek. Van Horssen & Ophoven heeft ook een vestiging in Delfzijl aan de Noordersingel 20, 9934 AL Delfzijl.