Groningen

mr. J-W.F. van Horssen

mr. J-W.F. van Horssen

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

31 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. C. Kamp-Wiggers

mr. C. Kamp-Wiggers

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

17 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. U. van Ophoven

mr. U. van Ophoven

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

32 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Groningen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Groningen of in de buurt van Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.
Bel mij terug

Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators

Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators beschikt over gespecialiseerde familierecht advocaten die u kunnen helpen bij uw echtscheiding. De advocaten volgen voortdurend bijscholing, volgen specialisatieopleidingen en hebben ruime praktijkervaring. Hierdoor kan de juridische dienstverlening van hoog niveau zijn.
De echtscheiding advocaten van van Horssen & van Ophoven helpen u graag snel en efficiënt bij uw juridische problemen en bij het voorkomen daarvan.

Echtscheidingsadvocaat mr. Jan-Willem van Horssen

Advocaat mr. Jan-Willem van Horssen is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij helpt u bij echtscheidingen, alimentatiezaken, boedelscheidingen en geschillen over het erfrecht. Mr. van Horssen studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Mr. van Horssen is mediator en volgde onder andere de specialisatieopleiding van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediation (vFAS). U kunt in Leek bij hem terecht voor echtscheidingsbemiddelingen.

Echtscheidingsadvocaat mr. Christa Kamp-Wiggers

Echtscheiding advocaat mr. C. (Christa) Kamp-Wiggers is sinds 2008 verbonden aan Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators. Ze studeerde in 2002 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mr. Kamp-Wiggers heeft inmiddels ruime ervaring met personen- en familierecht. Ze behandelt echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatieregelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Bent u op zoek naar een advocaat voor uw echtscheiding in de regio Groningen of Leek? Neemt u dan contact op met mr. Kamp-Wiggers.