Echtscheidingsadvocaten in Groningen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Groningen | Echtscheidingsadvocaten in Groningen
Echtscheidingsadvocaat Groningen

Echtscheidingsadvocaat Groningen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Groningen. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Groningen

  Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators

  Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators beschikt over gespecialiseerde familierecht advocaten die u kunnen helpen bij uw echtscheiding. De advocaten volgen voortdurend bijscholing, volgen specialisatieopleidingen en hebben ruime praktijkervaring. Hierdoor kan de juridische dienstverlening van hoog niveau zijn.
  De echtscheiding advocaten van van Horssen & van Ophoven helpen u graag snel en efficiënt bij uw juridische problemen en bij het voorkomen daarvan.

  mr. Jan-Willem van Horssen, echtscheidingsadvocaat in Groningen

  Advocaat mr. Jan-Willem van Horssen is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij helpt u bij echtscheidingen, alimentatiezaken, boedelscheidingen en geschillen over het erfrecht. Mr. van Horssen studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Mr. van Horssen is mediator en volgde onder andere de specialisatieopleiding van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediation (vFAS). U kunt in Leek bij hem terecht voor echtscheidingsbemiddelingen.

  mr. Christa Kamp-Wiggers, echtscheidingsadvocaat in Groningen

  Echtscheiding advocaat mr. C. (Christa) Kamp-Wiggers is sinds 2008 verbonden aan Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators. Ze studeerde in 2002 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mr. Kamp-Wiggers heeft inmiddels ruime ervaring met personen- en familierecht. Ze behandelt echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatieregelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Bent u op zoek naar een advocaat voor uw echtscheiding in de regio Groningen of Leek? Neemt u dan contact op met mr. Kamp-Wiggers.

  mr. Ubo van Ophoven, echtscheidingsadvocaat in Groningen

  Mr. U (Ubo) van Ophoven heeft meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur en is werkzaam sinds 1990 vanuit de vestiging in Leek. Hij heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en een brede ervaring op verschillende rechtsgebieden.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Van Horssen & Ophoven de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Groningen 

  Het kantoor Van Horssen & Ophoven heeft een vestiging in Leek aan de Tolberterstraat 63, 9351 BD Leek. Van Horssen & Ophoven heeft ook een vestiging in Delfzijl aan de Noordersingel 20, 9934 AL Delfzijl. 

  Winnips & Schütz Advocaten

  Winnips & Schütz Advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor, gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Het kantoor behandelt een overzichtelijk aantal rechtsgebieden, met de nadruk op het familierecht en strafrecht. De advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

  Ook voor mediation kun je bij dit kantoor terecht. Door hun ervaring in het familierecht kun je er zeker van zijn dat jouw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld. Jouw persoonlijk belang staat voorop, maar daarnaast is het ook belangrijk dat de scheidende partijen zo goed mogelijk uit elkaar gaan.

  mr. Rick Schütz, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Echtscheidingsadvocaat Rick Schütz is een advocaat met veel ervaring. Rick is in 1998 partner geworden van het kantoor: Winnips & Schütz en sinds 2001 is hij de enige eigenaar. Hij is in 1993 afgestudeerd aan de Universiteit in Groningen. Juridisch problemen over de echtscheidingen, alimentatieregelingen, inboedelverdeling en alle andere familierechtelijke kwesties kunnen door Rick goed en adequaat worden opgelost.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Winnips & Schütz de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Leeuwarden

  Winnips & Schütz is gevestigd aan het Zuiderplein 29, 8911 AN Leeuwarden. Het kantoor is gelegen naast het station van Leeuwarden en daarom ook makkelijk te bereiken met de trein.