Echtscheidingsadvocaten in Haarlem

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Haarlem
echtscheidingsadvocaat Haarlem

Echtscheidingsadvocaat Haarlem

Heb je een advocaat nodig voor een echtscheiding in Haarlem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één doel: jou voor, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze mediators of advocaten in Haarlem inschakelen om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Haarlem.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Als je inkomen en vermogen dit mogelijk maken, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Haarlem

  Willemse & Van Poorten Advocaten 

  mr. R.J. Hoff  

  Mr. Rick Hoff heeft tientallen jaren ervaring binnen het personen en familierecht. Daarnaast houdt hij zich met name bezig met het erfrecht en het insolventierecht. Je kunt bij hem terecht voor echtscheidingen, verdelingen, afwikkelingen van nalatenschappen en andere familierechtelijke kwesties.

  Rick treedt regelmatig op als curator in faillissementen. Hij heeft hiervoor de postdoctorale specialisatieopleiding insolventierecht aan de Grotius Academie te Nijmegen afgerond. Je kunt bij Rick rekenen op specialistische kennis, persoonlijke betrokkenheid en een oplossingsgerichte dienstverlening. 

  mr. R.M. Vessies 

  Mr. Ronald Vessies heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het personen en familierecht. Ook is hij  scheidingsmediator en lid van de specialistenvereniging Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars. Hij kan je ondersteunen bij veel verschillende kwesties binnen het personen en familierecht, waaronder echtscheidingen, alimentatie en gezag kwesties. Dankzij zijn betrokkenheid bij diverse ondernemers kan hij je hier ook goed bij ondersteunen indien je een zelfstandig ondernemer bent. Ricks aanpak is nuchter, direct en no-nonsense. 

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Willemse en Van Poorten de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Indien je in aanmerking komt voor een gesubsidieerde rechtsbijstand kunnen de advocaten van Willemse & Van Poorten een ‘toevoeging’ voor je aanvragen bij de Raad van Rechtsbijstand. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Haarlem

  Het kantoor van Willemse & Van Poorten bevindt zich op het Tempeliersstraat 19, op loopafstand van de binnenstad van Haarlem. 

  Advocatenkantoor de Baarsjes 

  mr. B. van Ommeren 

  Mr. Bram van Ommeren heeft meer dan 26 jaar ervaring in het personen en familierecht. In 1997 heeft hij het advocatenkantoor de Baarsjes in Amsterdam mede opgericht. Bram kan snel tot in de kern van jouw probleem doordringen en dit op efficiënte wijze oplossen. Dankzij zijn werkwijze is hij in staat om qua kosten zeer concurrerend te blijven.

  Bram behandelt ook complexe zaken en houdt rekening met de interesses van zijn cliënten. 

  Financiële mogelijkheden 

  Advocatenkantoor de Baarsjes kan zowel per uur declareren als een vaste prijs afspreken. Daarnaast kunnen de advocaten een gesubsidieerde rechtsbijstand voor je aanvragen bij de Raad van Rechtsbijstand wanneer je hiervoor in aanmerking komt. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Haarlem 

  Het advocatenkantoor de Baarsjes is gelegen aan de Hoofdweg 180 in Amsterdam Oud-West. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer bent je er vanuit Haarlem in een halfuurtje.

  Van den Brink Mediation 

  Mr. E.W. van den Brink 

  Mr. Evert van de Brink is al sinds 1977 advocaat en sinds 2001 werkt hij ook als mediator. Evert is een tactvol en vakkundig advocaat en mediator. Hij heeft een scherp oog voor de persoonlijke omstandigheden van zijn cliënten en probeert ze te steunen zonder hun zakelijke belangen uit het oog te verliezen.

  Everts specialisatie is het helpen oplossen van problemen in zowel de privésfeer als in de zakelijke context. Je kunt bij hem terecht voor echtscheidingen en andere samenlevingsvormen. Cliënten waarderen Everts ruime ervaring binnen het personen en familierecht. 

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Van den Brink bij mediation de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Haarlem

  Het kantoor van Van den Brink Mediaton is gelegen op de Chasséstraat 36-hs in Amsterdam West. Vanuit Haarlem bent je hier binnen een halfuur met de auto of met het OV.