Echtscheidingsadvocaten in Heerlen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Heerlen

Echtscheidingsadvocaat Heerlen

Ben je op zoek naar een echtscheiding advocaat in Heerlen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten. Het netwerk heeft één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Dit doen we doordat wij gebruik maken van onze jarenlange kennis van 12 jaar en dit combineren met de expertise van onze advocaten.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

De voor jou geselecteerde advocaat of mediator is uitgekozen op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Heerlen.

Na doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  RNS Advocaten

  Een echtscheiding is zeer ingrijpend, zowel voor jou als jouw naasten. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

  Een persoonlijke benadering is daarom belangrijk. Deze moet gericht zijn op het treffen van een regeling waarin iedereen zich kan vinden. Als een dergelijke regeling niet mogelijk is, wordt je zaak voorgelegd aan de rechter.

  In beide gevallen zoeken de advocaten van RNS advocaten een balans tussen de emotionele en zakelijke aspecten.

  De echtscheiding advocaten van RNS Advocaten uit Maastricht hebben ruime ervaring binnen het personen- en familierecht.

  mr. N.V.N.J. de Laurente, echtscheidingsadvocaat in Heerlen

  (Echtscheiding) Advocaat mr. De Laurente is in 2004 na haar rechtenstudie in Maastricht en Amsterdam (European Law School en Nederlands recht) in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Utrecht. Daar heeft zij brede ervaring opgedaan op zowel civiel-, bestuurs- als strafrechtelijk gebied.

  Na enkele jaren bij het Haagse gerechtshof te hebben gewerkt, heeft zij haar werkzaamheden binnen de rechterlijke macht in 2008 verruild voor een advocatenpraktijk bij Moszkowicz Advocaten. Bij dit vermaarde kantoor heeft mr. De Laurente bovengemiddelde advies- en proceservaring opgedaan in de meest uiteenlopende en complexe civielrechtelijke zaken, in het bijzonder op het gebied van het personen- en familierecht. Echtscheidingen zijn haar specialiteit.

  Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven richtte zij met haar twee partners RNS Advocaten op. Sindsdien focust ze zich meer op gecompliceerde echtscheidingszaken. Zij helpt je graag verder bij alle aspecten rondom echtscheiding.

  mr. S.T.M. Horst, echtscheidingsadvocaat in Heerlen

  (Echtscheiding) Advocaat mr. Horst studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht. Zij werkte gedurende haar studie twee jaar als juridisch medewerkster bij JuroFoon, waarbij zij cliënten op verschillende rechtsgebieden hielp met juridisch advies.

  Tijdens haar studie liep zij ook stage bij Paulussen Advocaten in Maastricht en vervolgens maakte ze kennis met alle facetten van de advocatuur.

  Na voltooiing van haar studie trad mr. Horst in 2008 in dienst bij het befaamde advocatenkantoor Moszkowicz Advocaten. Gedurende dit bijna vierjarig dienstverband kreeg ze volop de kans en ruimte om de meest uiteenlopende en complexe zaken te behandelen. Daarna startte mr. Horst een algemene (civiele) praktijk met een bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht.

  Bij RNS Advocaten zet mr. Horst deze lijn onverminderd voort. Zij helpt je graag verder bij je echtscheiding.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt RNS Advocaten op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Heerlen

  Het kantoor van RNS Advocaten bevindt zich aan de Kruisdonk 66, 6222 PH Maastricht.

  Advocatenkantoor Stoelhorst

  Advocatenkantoor Stoelhorst is een betrokken en informeel kantoor in Roermond. De advocaten zetten zich tot het uiterste in om voor hun cliënten het beste resultaat te bereiken. In onderling overleg is een procedure mogelijk wanneer dat nodig is.

  mr. Derk-Jan Stoelhorst, echtscheidingsadvocaat in Heerlen

  Mr. Derk-Jan Stoelhorst (1973) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden met als afstudeerrichtingen privaatrecht, bedrijfsrecht en strafrecht. In 1998 is hij advocaat geworden.

  Derk-Jan Stoelhorst heeft hij zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. In 2007 rondde hij de specialisatieopleiding familierecht van de VFAS succesvol af. Sindsdien behandelt Derk-Jan zaken op het gebied van echtscheiding, mediation, alimentatie, omgang en gezag kwesties.

  Ook voor andere familierecht zaken kun je bij Derk-Jan terecht. Derk-Jan is een gedreven advocaat die zich volledig inzet voor de belangen van zijn cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Stoelhorst op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Heerlen

  Het kantoor van Stoelhorst bevindt zich aan de Veeladingstraat 7, 6041 HW Roermond.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Lamers Tielemans is een advocatenkantoor in Eindhoven. Voor Lamers Tielemans staat het belang van de klant centraal. De benadering is resultaatgericht: ze geven helder en eerlijk inzicht in jouw juridische positie en in de stappen die tot een oplossing kunnen leiden.

  Lamers Tielemans maakt voor hun klanten het verschil door vakmanschap te koppelen aan creativiteit en flexibiliteit. 

  Het belangrijkste onderdeel van de relatie tussen advocaat en klant is vertrouwen. Vertrouwen ontstaat door de persoon van de advocaat zelf, de mens achter de advocaat, door deskundigheid maar ook door vooraf duidelijke afspraken te maken met betrekking tot de kosten.

  Mr. R. Tielemans, echtscheidingsadvocaat in Heerlen

  Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij begeleidt cliënten juridisch bij de volledige afwikkeling van een echtscheiding of beëindiging van een samenleving.

  Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Rob gaat proactief te werk en wil het beste voor zijn cliënten. Bij Rob staan snelheid en effectiviteit centraal.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Lamers Tielemans op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid uit Heerlen

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich aan de Sint Antoniusstraat 9, 5616 RT  in Eindhoven.