Echtscheidingsadvocaten in Helmond

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Helmond

Echtscheidingsadvocaat Helmond

Ben je op zoek naar een advocaat in Helmond voor je scheiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij een scheiding kan veel komen kijken.

Als je hiermee te maken krijgt, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Het is dan niet makkelijk om de juiste hulp te vinden voor goed juridisch advies.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele echtscheiding advocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar je verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om je probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

De voor jou geselecteerde advocaat of mediator is uitgekozen op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Helmond.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak, maakt samen met jou duidelijk afspraken en geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Mr. Rob Tielemans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Helmond 

  Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij begeleidt cliënten juridisch bij de volledige afwikkeling van een echtscheiding of beëindiging van een samenleving.

  Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Financiële mogelijkheden 

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Rob behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Helmond

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich aan de Sint Antoniusstraat 9, 5616 RT Eindhoven. Dit is op ongeveer 14 kilometer afstand van Helmond. De reistijd met de auto is ongeveer 16 minuten.

  TEN Advocaten

  Mr. Linda van den Putten – van den Heuvel, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Helmond

  Linda van den Putten – van den Heuvel heeft 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Ze biedt haar cliënten een luisterend oor en een helpende hand tijdens een vaak moeilijke en verdrietige fase in hun leven. Linda is proactief en zal door middel van haar gespecialiseerde kennis samen met jou komen tot een geschikte oplossing.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Linda behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Helmond

  Het kantoor van TEN advocaten bevindt zich aan de Raadhuislaan 4a, 5341 GM Oss. Dit is op 47 kilometer afstand van Helmond. De reistijd met de auto is ongeveer 47 minuten. 

  START Advocaten & Mediators

  Mr. L.M Bakker, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Helmond

  Echtscheidingsadvocaat Lisette is al geruime tijd werkzaam op het gebied van personen- en familierecht. Na haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in dit rechtsgebied.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Lisette behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Helmond

  Het kantoor van START Advocaten & Mediators bevindt zich aan de Aquasingel 1, 5247 JK Rosmalen. Dit is op 43 kilometer van Helmond. De reistijd met de auto is ongeveer 46 minuten.

  Advocatenkantoor Stoelhorst 

  Mr. D.J.P.H. Stoelhorst, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Helmond 

  Derk-Jan Stoelhorst heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. In 1998 is hij beëdigd tot advocaat.

  Derk-Jan heeft zijn eigen kantoor Advocatenkantoor Stoelhorst. Daar richt hij zich met name op de algemene rechtspraktijk voor de particulier. Hij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

  In 2007 heeft hij de specialisatieopleiding familierecht succesvol afgerond. Door zijn jarenlange ervaring weet Derk-Jan precies hoe een familierechtelijk juridisch probleem kan worden opgelost.

  Financiële mogelijkheden 

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Dirk-Jan behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Helmond

  Het kantoor Advocatenkantoor Stoelhorst bevindt zich op de Veeladingstraat 7, 6041 HW te 6040 AN Roermond. Dit op ongeveer 23 kilometer afstand van Helmond. De reistijd met de auto is ongeveer 49 minuten.