Echtscheidingsadvocaten in Hengelo

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Hengelo

Echtscheidingsadvocaat Hengelo

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Hengelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar je verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om je probleem op te lossen. Wij staan je bij tijdens de zoektocht naar een advocaat. Als je het prettig vindt, schakelen we direct een van onze mediators of advocaten in Hengelo in die zijn gespecialiseerd in het familierecht.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

De voor jou geselecteerde advocaat of mediator is uitgekozen op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan onze website doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Hengelo.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Hengelo

  Schol & Gorter Advocaten

  Mr. T.L.V. de Jong, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Hengelo

  Recht hebben is niet altijd hetzelfde als recht krijgen. Om die reden vormt Tamara samen met haar cliënten een team om te zoeken naar de meest geschikte oplossing.

  De standpunten van haar cliënten vertaalt Tamara naar juridische argumenten. Door haar relevante ervaring en specialisatie op het gebied van arbeidsrecht, maar ook het personen- en familierecht, kan Tamara haar cliënten met name op deze rechtsgebieden goed bijstaan.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Tamara behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hengelo

  Het kantoor van Schol & Gorter Advocaten bevindt zich aan de Molenstraat 13, 7514 DJ Enschede. Dit is op ongeveer 52 kilometer afstand van Hengelo. De reistijd met de auto is ongeveer 55 minuten.

  Brusse & Masselink Advocaten

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Hengelo

  Marc Schuring heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Marc is een breed georiënteerde advocaat met specialistische kennis op het gebied van personen- en familierecht.

  Hij is daadkrachtig en zoekt actief naar de oplossing voor jouw problemen.

  Marc Schuring is in 2002 tot advocaat beëdigd. Marc heeft al vele cliënten met hun scheiding begeleid. Een scheiding brengt een hoop onzekerheid met zich mee, daarom vindt Marc het belangrijk dat de cliënt zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over de situatie.

  Mr. S.J.B Masselink, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Hengelo

  Sebastiaan Masselink is een ervaren personen- en familierecht advocaat met meer dan 15 jaar ervaring. Hij is servicegericht en pakt elke zaak op met volle aandacht voor zijn cliënten.

  Sebastiaan  is in 2005 tot advocaat beëdigd en vanaf 2010 eigenaar van Brusse & Masselink. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

  Sebastiaan is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in arbeidsrecht. 

  Mr. S.M.S. Grob, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Hengelo

  Stephanie is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Naast advocaat is zij ook mediator, waarbij zij gezamenlijke conflictoplossing stimuleert.

  Stephanie is in 2014 tot advocaat beëdigd en werkzaam bij Brusse & Masselink Advocaten. Ze houdt zich voornamelijk bezig met het rechtsgebied van personen- en familierecht, maar ze behandelt ook zaken binnen het erfrecht en arbeidsrecht.

  Stephanie is gefocust op het oplossen van conflicten met behulp van goede communicatie. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Marc, Sebastiaan en Stephanie behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hengelo

  Het kantoor van Brusse & Masselink Advocaten bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 7604 BM Almelo. Dit is op ongeveer 53 kilometer van Hengelo. De reistijd met de auto is ongeveer 50 minuten.