Echtscheidingsadvocaten in Hilversum

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Hilversum
Echtscheidingsadvocaat Hilversum

Echtscheidingsadvocaat Hilversum

Ben je op zoek naar een echtscheiding advocaat in Hilversum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar je verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen bij jouw probleem.

Als je wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Hilversum.

Na doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Hilversum

  Gooische Meesters

  Mr. Leontine Bredius, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Hilversum

  Leontine Bredius heeft al bijna 30 jaar ervaring in het personen- en familierecht. Naast advocaat is zij ook mediator. Ze benadrukt dat het van groot belang is om deskundige juridische hulp in te schakelen bij zaken waarin emoties kunnen oplopen.

  Leontine is sterk in het combineren van haar juridische kennis zonder de emotionele kant van zaken uit het oog te verliezen.

  Mr. Emma Gast, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Hilversum

  Emma Gast heeft al meer dan 30 jaar ervaring als advocaat. Emma is oplossingsgericht en zal je op geschikte wijze ondersteunen. Emma heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd in 1989.

  Vervolgens heeft ze een postdoctorale opleiding gevolgd aan de Grotius Academie in Nijmegen. Sinds 2008 werkt Emma als zelfstandig advocaat in Bussum. Haar specialisme ligt op het gebied van familierecht, arbeidsrecht en het (jeugd-)strafrecht.

  Vanwege haar inmiddels 30 jaar ervaring is Emma vakkundig in het oplossen van elk juridisch probleem op deze rechtsgebieden.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Gooische Meesters behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hilversum

  Het kantoor van Gooische Meesters bevindt zich aan de Lindelaan 18, 1405 AK Bussum, op een afstand van ongeveer 6 kilometer vanuit Hilversum. De reistijd met de auto is ongeveer 10 minuten.

  Maanicus Familierecht

  Mr. M.T. Maanicus, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Hilversum

  Marlon Maanicus is een ervaren advocaat gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Marlon is naast advocaat ook mediator. Naast de juiste juridische aanpak vindt Marlon het ook belangrijk dat de persoonlijke benadering juist wordt aangepakt.

  Marlon vindt het belangrijk om op een eerlijke en correcte manier tot een geschikte oplossing te komen. Ze zal bij een scheiding niet alleen de zakelijke aspecten goed voor je afronden maar ook de betrokken personen daarin meenemen.

  Het creëren van vertrouwen en draagvlak bij beide partijen is daarbij heel belangrijk. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Marlon behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hilversum

  Het kantoor van START Advocaten & Mediators bevindt zich aan de Rubberstraat 9, 1411 AL Naarden. Dit is op ongeveer 13 kilometer afstand van Hilversum. De reistijd met de auto is ongeveer 16 minuten.

  Lugard Advocatuur

  Mr. M.C. Lugard-van Beijma, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Hilversum 

  Sinds 2003 heeft Mw. mr. Lugard-van Beijma als advocaat een algemene praktijk in Utrecht. Het accent ligt op het behandelen van zaken op het gebied van familierecht. 

  Financiële mogelijkheden 

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Marcha behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hilversum

  Het kantoor van Lugard Advocatuur bevindt zich aan de Nieuwegracht 24A 3512 LR Utrecht. Dit is op ongeveer 18 kilometer afstand van Hilversum. De reistijd met de auto is ongeveer 27 minuten.