Echtscheidingsadvocaten in Hoorn

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Hoorn
Echtscheidingsadvocaat Hoorn

Echtscheidingsadvocaat Hoorn

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar je verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om je probleem op te lossen. Als je wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen.

Wij gebruiken onze ervaring in onder andere familierecht van 12 jaar door deze te combineren met de expertise van de bij ons aangesloten familierecht advocaten.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

De geselecteerde advocaat of mediator is gekozen op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Hoorn.

Na doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld. Ook praktische vragen worden gesteld. Denk aan of je gehuwd bent of geregistreerd partnerschap hebt.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Hoorn

  Butter Advocaat Mediator & Coach 

  Mr. A.J. Butter, echtscheidingsadvocaat in Hoorn 

  Mr. Bart Butter is een echtscheidingsadvocaat die begrip heeft voor de moeilijke tijd waar je doorheen gaat. Bart zal proberen je overzicht en houvast te geven door middel van een praktisch stappenplan en begeleiding door het hele proces.

  Bart vindt het belangrijk dat de menselijke en emotionele kant van een echtscheiding minstens net zo veel aandacht verdienen als de juridische kant van de scheiding. 

  Financiële mogelijkheden 

  Butter Advocaat Mediator & Coach hanteert een vast uurtarief. Voor inkomens tot € 40.000,- bruto is een gematigd uurtarief van toepassing. Indien je recht hebt op gefinancierde rechtsbijstand kan Mr. Butter deze voor je aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hoorn 

  Het kantoor van Mr. Butter is te vinden op de Bierkade 15 in de binnenstad van Hoorn. Betaald parkeren is mogelijk op de toegangsbrug van de Appelhaven naar de Bierkade of aan de overzijde van de Engeltjesbrug op de Korenmarkt.

  Sieval Advocaten 

  Mr. W. L. Sieval, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Hoorn 

  Mr. Wendy Sieval is de oprichter en naamgever van Sieval advocaten. Het kantoor is gespecialiseerd in het familierecht. Je kunt bij haar terecht voor allerlei kwesties zoals echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen of erkenning en gezag.

  Daarnaast is Wendy gespecialiseerd in het privaat- en strafrecht. Wendy vindt het belangrijk dat je rechtszaak goed en vlot wordt afgehandeld. Ze is hierbij zeer betrokken door goed bereikbaar te zijn voor haar cliënten. 

  Mr. L. van Halderen, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Hoorn 

  Mr. Lindsay van Halderen is een betrokken, gedreven en ambitieuze advocaat gericht op een zo goed mogelijk resultaat voor haar cliënten. Lindsay probeert eerst om zaken op te lossen zonder tussenkomst van een rechter. Mocht dit niet lukken, dan aarzelt Lindsay niet om te procederen.

  Lindsay heeft een advies- en procespraktijk binnen het civiele recht, met de nadruk op personen- en familierecht. Ze is jouw vertrouwenspersoon in crisissituaties. 

  Financiële mogelijkheden 

  De advocaten van Sieval Advocaten kunnen een gesubsidieerde rechtsbijstand voor je aanvragen indien je hier recht op hebt. Daarnaast bieden zij in overleg een goedkoop uurtarief voor particulieren die niet in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Als je door middel van mediation je probleem wilt oplossen, biedt Sieval Advocaten een gereduceerd tarief. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hoorn 

  Het kantoor van Sieval Advocaten ligt aan de J. Duikerweg in Heerhugowaard. Vanaf Hoorn ben je er binnen een halfuur met de auto of met de het openbaar vervoer. 

  Diesfeldt Advocaten 

  Mr.  E. M.  Diesfeldt, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Hoorn 

  Mr. Liesbeth Diesfeldt is een gepassioneerd advocaat met al meer dan dertig jaar ervaring binnen het personen- en familierecht.

  Liesbeth vindt het belangrijk dat haar klanten de tijd krijgen die zij verdienen. Door middel van een persoonlijke aanpak en betrokkenheid probeert Liesbeth te zorgen voor een optimale cliënt-advocaat verhouding.

  Dankzij haar uitgebreide ervaring is Liesbeth zeer deskundig. Kennis, ervaring en een flinke dosis intuïtie zorgen ervoor dat het vaak mogelijk is om problemen op  te lossen zonder gerechtelijke tussenkomst.

  Is een juridische procedure onvermijdelijk? Dan streeft Liesbeth voor haar cliënten naar het hoogst haalbare resultaat. 

  Financiële mogelijkheden

  De tarieven van Diesfeldt advocaten worden in overleg met je afgesproken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Als je recht hebt op gesubsidieerde rechtsbijstand kunnen de advocaten deze voor je aanvragen bij de Raad van Rechtsbijstand. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Hoorn 

  Diesfeldt Advocaten is gelegen aan de Stationsweg 36 in  het centrum van Alkmaar. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Het kantoor ligt op twee minuten lopen van het Station Alkmaar. Ook met de auto is het goed bereikbaar. Je bent binnen 34 minuten vanuit Hoorn op het Kantoor.