Echtscheidingsadvocaten in Leeuwarden

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Leeuwarden
Echtscheidingsadvocaat Leeuwarden

Echtscheidingsadvocaat Leeuwarden

Heb je een advocaat nodig voor een echtscheiding in Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij een scheiding krijg je vaak te maken met verschillende problemen. Het is dan niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is er daarom voor jou. Dit is een netwerk van betrokken en professionele familierecht advocaten met het doel om jou voor, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Neem je contact met ons op? Dan krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Vervolgens krijg je direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We kunnen een bij ons aangesloten gespecialiseerde familierecht advocaat of mediator inschakelen om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de scheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Leeuwarden.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Soms is het mogelijk om gefinancierde rechtsbijstand te krijgen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Leeuwarden

  Winnips & Schütz Advocaten

  Winnips & Schütz Advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor in het centrum van Leeuwarden. Het kantoor behandelt een overzichtelijk aantal rechtsgebieden. De nadruk ligt op het familierecht en strafrecht.

  De advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten. Ze werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

  Ook voor mediation kun je bij dit kantoor terecht. Door hun ervaring in het familierecht kun je er zeker van zijn dat jouw zaak goed en snel wordt behandeld. Jouw persoonlijk belang staat voorop. Daarnaast is het belangrijk dat je ex partner en jij zo goed mogelijk uit elkaar gaan.

  mr. Rick Schütz, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Echtscheidingsadvocaat Rick Schütz is een advocaat met veel ervaring. Rick is in 1998 partner geworden van het kantoor Winnips & Schütz. Sinds 2001 is hij de enige eigenaar. Hij is in 1993 afgestudeerd aan de Universiteit in Groningen.

  Juridische problemen over echtscheidingen zoals alimentatieregelingen, inboedelverdeling en alle andere familierechtelijke kwesties kunnen door Rick goed en snel worden opgelost.

  mr. Jacqueline de Boer, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Mr. Jacqueline de Boer is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit Groningen. Daarna heeft ze een tijd als juridisch medewerker gewerkt. In 2001 is Jacqueline advocaat geworden en heeft ze zich aangesloten bij Winnips en Schütz Advocaten.

  Jacqueline behandelt zaken op het gebied van familierecht en verzorgt als mediator de echtscheidingsbemiddeling. Juridische problemen over o.a. de echtscheiding, alimentatieregeling en omgangsregelingen kunnen ook door haar worden opgelost.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Winnips & Schütz op maat gesneden vaste prijsafspraken. Dit hangt af van jouw situatie.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Leeuwarden

  Winnips & Schütz ligt aan het Zuiderplein 29, 8911 AN Leeuwarden. Het kantoor is gelegen naast het station van Leeuwarden en makkelijk te bereiken met de trein.

  LEXX Leeuwarden Advocaten

  Bij LEXX Leeuwarden Advocaten kun je terecht voor je echtscheiding. Goede juridische kennis en een band met hun cliënten is voor hen belangrijk. Klantcontact wordt daarom goed onderhouden.

  mr. Marco van der Pol, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Mr. Marco van der Pol is sinds 1996 advocaat. In de periode van 2000 tot 2002 is hij werkzaam geweest als advocaat op Sint Maarten. Marco heeft veel kennis van het familierecht. Hij heeft in 2007 het kantoor LEXX Leeuwarden Advocaten opgericht.

  Als scheidingsadvocaat heeft hij veel ervaring met echtscheidingen, alimentatieregelingen en het samenlevingscontract. Ook voor gefinancierde rechtsbijstand ben je bij Marco aan het goede adres.

  mr. Jorrit De Vries, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Mr. Jorrit J. De Vries heeft meer dan 23 jaar ervaring in de advocatuur. Jorrit heeft ervaring in het personen- en familierecht. Hij kan je helpen met allerlei verschillende problemen. Naast advocaat is Jorrit ook bestuurslid van het Fries Juridisch genootschap.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt LEXX de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Leeuwarden

  LEXX Leeuwarden ligt aan de Westersingel 28, Leeuwarden. Het kantoor is gelegen in het centrum van Leeuwarden.