Maasmechelen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Limburg | Maasmechelen

Echtscheidingsadvocaat Maasmechelen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Maasmechelen of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het erg belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs kent een persoonlijke benadering, luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Maasmechelen voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het vinden van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Maasmechelen of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  RNS Advocaten

  Een echtscheiding is zeer ingrijpend, zowel voor jou als je naasten. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Daarom vraagt dit bij uitstek een persoonlijke benadering, gericht op het treffen van een regeling waarin iedereen zich kan vinden.

  Indien een dergelijke regeling niet tot de mogelijkheden behoort, wordt je zaak voorgelegd aan de rechter.

  In beide gevallen zoeken de advocaten van RNS advocaten een evenwichtige balans tussen de emotionele en zakelijke aspecten.

  De echtscheiding advocaten van RNS Advocaten uit Maastricht hebben ruime ervaring binnen het personen- en familierecht.

  Echtscheiding advocaat in Maastricht

  Zoek je een advocaat om je echtscheiding te regelen? De advocaten van RNS advocaten staan graag voor je klaar.

  Echtscheidingsadvocaat mr. N.V.N.J. de Laurente

  (Echtscheiding) Advocaat mr. De Laurente is in 2004 na haar rechtenstudie in Maastricht en Amsterdam (European Law School en Nederlands recht) in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Utrecht. Daar heeft zij brede ervaring opgedaan op zowel civiel-, bestuurs- als strafrechtelijk gebied.

  Na enkele jaren bij het Haagse gerechtshof te hebben gewerkt, heeft zij haar werkzaamheden binnen de rechterlijke macht in 2008 verruild voor een advocatenpraktijk bij Moszkowicz Advocaten.

  Bij dit vermaarde kantoor heeft mr. De Laurente bovengemiddelde advies- en proceservaring opgedaan in de meest uiteenlopende en complexe civielrechtelijke zaken, in het bijzonder op het gebied van het personen- en familierecht. Echtscheidingen zijn haar specialiteit.

  Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven richtte zij met haar twee partners RNS Advocaten op. Sindsdien heeft zij zich toegelegd op de meer gecompliceerde echtscheidingszaken. Zij helpt je dan ook graag bij alle aspecten van je echtscheiding.

  Echtscheidingsadvocaat mr. S.T.M. Horst

  (Echtscheiding) Advocaat mr. Horst studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht. Zij was gedurende haar studie twee jaar werkzaam als juridisch medewerkster bij JuroFoon, waarbij zij cliënten op allerhande rechtsgebieden van eerstelijns juridisch advies voorzag.

  Tijdens haar studie liep zij ook stage bij Paulussen Advocaten in Maastricht en al doende maakte zij kennis met alle facetten van de advocatuur. Na voltooiing van haar studie trad mr. Horst in 2008 in dienst bij het befaamde advocatenkantoor Moszkowicz Advocaten.

  Gedurende dit bijna vierjarig dienstverband, waarbinnen zij volop de kans en ruimte kreeg om de meest uiteenlopende en complexe zaken te behandelen, voerde mr. Horst een algemene (civiele) praktijk met een bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht.

  Bij RNS Advocaten zet mr. Horst deze lijn onverminderd voort. Zij helpt je dan ook graag bij je echtscheiding.