Echtscheidingsadvocaten in Maastricht

Home | Echtscheidingsadvocaten | Limburg | Echtscheidingsadvocaten in Maastricht
Echtscheidingsadvocaat Maastricht

Echtscheidingsadvocaat Maastricht

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Maastricht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een scheiding is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Dit netwerk van echtscheidingsadvocaten heeft het doel om jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen in jouw situatie.

We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Maastricht.

Na doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Maastricht

  RNS Advocaten

  Een echtscheiding is zeer ingrijpend. Dit geldt voor zowel jou als je naasten, zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Hiervoor is een persoonlijke benadering nodig. Deze moet zijn gericht op het treffen van een regeling waarin iedereen zich kan vinden.

  Als een dergelijke regeling niet mogelijk is, wordt je zaak voorgelegd aan de rechter. In beide gevallen zoeken de advocaten van RNS advocaten een balans tussen de emotionele en zakelijke aspecten.

  De echtscheiding advocaten van RNS Advocaten uit Maastricht hebben ruime ervaring binnen het personen- en familierecht.

  mr. N.V.N.J. de Laurente, echtscheidingsadvocaat in Maastricht

  (Echtscheiding) Advocaat mr. De Laurente is in 2004 komen werken bij een advocatenkantoor in Utrecht. Dit was na haar rechtenstudie in Maastricht en Amsterdam (European Law School en Nederlands recht). Daar heeft ze brede ervaring opgedaan op zowel civiel-, bestuurs- als strafrechtelijk gebied.

  Ze werkte enkele jaren bij het Haagse gerechtshof. Daarna ging ze in 2008 aan de slag voor advocatenpraktijk bij Moszkowicz Advocaten. Bij dit befaamde kantoor heeft mr. De Laurente bovengemiddelde advies- en proceservaring opgedaan.

  Zo heeft ze veel verschillende complexe civielrechtelijke zaken behandeld. Denk daarbij vooral aan zaken op het gebied van het personen- en familierecht. Echtscheidingen zijn haar specialiteit.

  Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven richtte zij met haar twee partners RNS Advocaten op. Sindsdien heeft zij zich toegelegd op de meer gecompliceerde echtscheidingszaken. Ze helpt je dan ook graag bij alle aspecten van je echtscheiding.

  mr. S.T.M. Horst, echtscheidingsadvocaat in Maastricht

  (Echtscheiding) Advocaat mr. Horst studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht. Ze werkte gedurende haar studie twee jaar als juridisch medewerkster bij JuroFoon. Hierbij gaf ze cliënten op verschillende rechtsgebieden juridisch advies.

  Tijdens haar studie liep ze ook stage bij Paulussen Advocaten in Maastricht. Daar maakte ze kennis met alle facetten van de advocatuur.

  Na voltooiing van haar studie trad mr. Horst in 2008 in dienst bij het befaamde advocatenkantoor Moszkowicz Advocaten. Ze kreeg in deze periode de kans en ruimte om veel verschillende complexe zaken te behandelen.

  Mr. Horst voerde vervolgens een algemene (civiele) praktijk met een bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht.

  Bij RNS Advocaten zet mr. Horst deze lijn onverminderd voort. Ze helpt je dan ook graag bij je echtscheiding.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt RNS Advocaten op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid uit Maastricht

  Het kantoor van RNS Advocaten bevindt zich aan de Kruisdonk 66, 6222 PH Maastricht.

  Advocatenkantoor Stoelhorst

  Advocatenkantoor Stoelhorst is een betrokken en informeel kantoor in Roermond. Hun advocaten zetten zich volledig in om voor hun cliënten het beste resultaat te behalen. Soms kan dit in onderling overleg en soms dit door een procedure bij de rechtbank te starten.

  mr. Derk-Jan Stoelhorst, echtscheidingsadvocaat in Maastricht

  Mr. Derk-Jan Stoelhorst (1973) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zijn afstudeerrichtingen waren privaatrecht, bedrijfsrecht en strafrecht. In 1998 is hij advocaat geworden.

  Derk-Jan Stoelhorst heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. In 2007 rondde hij de specialisatieopleiding familierecht van de VFAS succesvol af.

  Sindsdien behandelt Derk-Jan zaken op het gebied van echtscheiding, mediation, alimentatie, en omgang en gezag kwesties. Ook voor andere familierecht zaken kun je bij hem terecht.

  Derk-Jan is een gedreven advocaat die zich volledig inzet voor de belangen van zijn cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Stoelhorst op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Maastricht

  Het kantoor van Stoelhorst bevindt zich aan de Veeladingstraat 7, 6041 HW Roermond.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Lamers Tielemans is een advocatenkantoor in Eindhoven. Voor Lamers Tielemans staat het belang van de klant centraal.

  De benadering is resultaatgericht. Ze geeft helder en eerlijk inzicht in jouw juridische positie en in de oplossingsgerichte stappen.

  Lamers Tielemans maakt voor hun klanten het verschil door vakmanschap te koppelen aan creativiteit en flexibiliteit. Het belangrijkste onderdeel van de relatie tussen advocaat en klant is vertrouwen.

  Vertrouwen ontstaat door de mens achter de advocaat te leren kennen. Daarnaast is deskundigheid hierbij van belang. Ook vooraf duidelijke afspraken maken met betrekking tot de kosten dragen hieraan bij.

  Mr. R. Tielemans, echtscheidingsadvocaat in Maastricht

  Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hierbij begeleidt hij cliënten juridisch bij de volledige afwikkeling van een echtscheiding of beëindiging van een samenleving.

  Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Hij gaat proactief te werk en wil het beste voor zijn cliënten. Bij Rob staan snelheid en effectiviteit centraal.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Lamers Tielemans op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Maastricht

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich aan de Sint Antoniusstraat 9, 5616 RT in Eindhoven.