Echtscheidingsadvocaten in Roermond

Home | Echtscheidingsadvocaten | Limburg | Echtscheidingsadvocaten in Roermond
Echtscheidingsadvocaat Roermond

Echtscheidingsadvocaat Roermond

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roermond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Je moet met van allerlei praktische dingen rekening houden terwijl je ook op emotioneel vlak veel te verwerken hebt.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. We en onze advocaten houden er rekening mee dat de emoties hoog kunnen zitten.

Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen.

We staan al 12 jaar klaar voor hulpzoekenden en proberen continu de klantbeleving- en ervaring te verbeteren voor hen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheiding advocaten in Roermond en omstreken. Je kunt kiezen voor een eigen advocaat of een gezamenlijke advocaat (mediator).

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Roermond

  RNS Advocaten

  Een echtscheiding is zeer ingrijpend, zowel voor jou als je naasten. Dat is zeker het geval wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Daarom vraagt dit bij uitstek om een persoonlijke benadering, gericht op het treffen van een regeling waarin iedereen zich kan vinden.

  Is een dergelijke regeling niet mogelijk? Dan wordt je zaak voorgelegd aan de rechter. In beide gevallen zoeken de advocaten van RNS advocaten een balans tussen de emotionele en zakelijke aspecten.

  De echtscheiding advocaten van RNS Advocaten uit Maastricht hebben ruime ervaring binnen het personen- en familierecht.

  mr. N.V.N.J. de Laurente, echtscheidingsadvocaat in Roermond

  (Echtscheiding) Advocaat mr. De Laurente is in 2004 bij een advocatenkantoor in Utrecht gaan werken. Dit was na haar rechtenstudie in Maastricht en Amsterdam (European Law School en Nederlands recht). Tijdens haar werk heeft ze brede ervaring opgedaan op zowel civiel-, bestuurs- als strafrechtelijk gebied.

  Na enkele jaren bij het Haagse gerechtshof te hebben gewerkt, is ze in 2008 voor advocatenpraktijk bij Moszkowicz Advocaten gaan werken. Bij dit vermaarde kantoor heeft mr. De Laurente bovengemiddelde advies- en proceservaring opgedaan in de meest uiteenlopende en complexe civielrechtelijke zaken.

  Ze heeft voornamelijk gewerkt op het gebied van het personen- en familierecht. Echtscheidingen zijn haar specialiteit.

  Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven richtte ze met haar twee partners RNS Advocaten op. Sindsdien focust ze zich op de meer gecompliceerde echtscheidingszaken. Ze helpt je graag bij alle aspecten van je echtscheiding.

  mr. S.T.M. Horst, echtscheidingsadvocaat in Roermond

  (Echtscheiding) Advocaat mr. Horst studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht. Ze werkte tijdens haar studie twee jaar als juridisch medewerkster bij JuroFoon. Ze gaf cliënten op verschillende rechtsgebieden direct juridisch advies.

  Tijdens haar studie liep ze ook stage bij Paulussen Advocaten in Maastricht. Daar maakte ze kennis met alle facetten van de advocatuur.

  Na voltooiing van haar studie ging mr. Horst in 2008 bij het befaamde advocatenkantoor Moszkowicz Advocaten werken. Gedurende dit bijna vierjarig dienstverband kreeg ze volop de kans om de meest uiteenlopende en complexe zaken te behandelen.

  Mr. Horst voerde een algemene (civiele) praktijk met een bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht.

  Bij RNS Advocaten zet mr. Horst deze lijn onverminderd voort. Ze helpt je graag bij je echtscheiding.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt RNS Advocaten op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Roermond

  Het kantoor van RNS Advocaten bevindt zich aan de Kruisdonk 66, 6222 PH Maastricht.

  Advocatenkantoor Stoelhorst

  Advocatenkantoor Stoelhorst is een betrokken en informeel kantoor in Roermond. Hun advocaten zetten zich tot het uiterste in om voor hun cliënten het beste resultaat te bereiken. Gezamenlijk wordt naar een oplossing gezocht, soms is het nodig om een gerechtelijke procedure te starten.

  mr. Derk-Jan Stoelhorst, echtscheidingsadvocaat in Roermond

  Mr. Derk-Jan Stoelhorst (1973) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zijn afstudeerrichtingen waren privaatrecht, bedrijfsrecht en strafrecht. In 1998 is hij advocaat geworden.

  Derk-Jan heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. In 2007 rondde hij de specialisatieopleiding familierecht van de VFAS succesvol af.

  Sindsdien behandelt Derk-Jan zaken op het gebied van echtscheiding, mediation, alimentatie, en omgang en gezag kwesties.

  Ook voor andere familierecht zaken kun je bij Derk-Jan terecht. Hij is een gedreven advocaat die zich volledig inzet voor de belangen van zijn cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Stoelhorst op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Roermond

  Het kantoor van Stoelhorst bevindt zich aan de Veeladingstraat 7, 6041 HW Roermond.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Lamers Tielemans is een advocatenkantoor in Eindhoven. Voor Lamers Tielemans staat het belang van de klant centraal. Hun benadering is resultaatgericht. Ze geven helder en eerlijk inzicht in jouw juridische positie en bieden een oplossingsgericht stappenplan.

  Lamers Tielemans maakt voor hun klanten het verschil door vakmanschap te koppelen aan creativiteit en flexibiliteit.

  Vertrouwen van de cliënt is voor hen belangrijk. Dit ontstaat door de persoon achter de advocaat te laten zien, duidelijke afspraken te maken en transparant te zijn richting de cliënt.

  Mr. R. Tielemans, echtscheidingsadvocaat in Roermond

  Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hierbij begeleidt hij cliënten juridisch bij de volledige afwikkeling van een echtscheiding of beëindiging van een samenleving.

  Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Rob gaat proactief te werk en wil het beste voor zijn cliënten. Bij Rob staan snelheid en effectiviteit centraal.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Lamers Tielemans op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid uit Roermond

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich aan de Sint Antoniusstraat 9, 5616 RT in Eindhoven.