Echtscheidingsadvocaten in Venlo

Home | Echtscheidingsadvocaten | Limburg | Echtscheidingsadvocaten in Venlo
Echtscheidingsadvocaat Venlo

Echtscheidingsadvocaat Venlo

Ben je op zoek naar een echtscheiding advocaat in Venlo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Bij de betrokken partijen komen daarnaast vaak veel emoties naar boven,

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde mediator of echtscheiding advocaat inschakelen in Venlo om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina geven we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Venlo.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Venlo

  Advocatenkantoor Stoelhorst

  Advocatenkantoor Stoelhorst is een betrokken en informeel kantoor in Roermond. Onze advocaten zetten zich tot het uiterste in om voor hun cliënten het beste resultaat te bereiken. Soms gebeurt dan in onderling overleg, soms in een gerechtelijke procedure.

  mr. Derk-Jan Stoelhorst, echtscheidingsadvocaat in Venlo

  Mr. Derk-Jan Stoelhorst (1973) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zijn afstudeerrichtingen waren privaatrecht, bedrijfsrecht en strafrecht. In 1998 is hij advocaat geworden.

  Derk-Jan Stoelhorst heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. In 2007 rondde hij de specialisatieopleiding familierecht van de VFAS succesvol af.

  Sindsdien behandelt hij zaken op het gebied van echtscheiding, mediation, alimentatie, en omgang en gezag kwesties. Ook voor andere familierecht zaken kun je bij Derk-Jan terecht. Hij is een gedreven advocaat die zich volledig inzet voor de belangen van zijn cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Stoelhorst op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Venlo

  Het kantoor van Stoelhorst bevindt zich aan de Veeladingstraat 7, 6041 HW Roermond.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Lamers Tielemans is een advocatenkantoor in Eindhoven. Voor Lamers Tielemans staat het belang van de klant centraal. De benadering is resultaatgericht. Ze geven helder en eerlijk inzicht in jouw juridische positie en bieden een oplossingsgericht stappen die tot een oplossing kunnen leiden.

  Lamers Tielemans maakt voor hun klanten het verschil door vakmanschap te koppelen aan creativiteit en flexibiliteit. 

  Vertrouwen tussen de advocaat en client is het belangrijkst. De client moet de mens achter de advocaat leren kennen. Ook deskundigheid en vooraf duidelijke afspraken zijn daarbij van belang.

  Mr. R. Tielemans, echtscheidingsadvocaat in Venlo

  Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij begeleidt cliënten juridisch bij de volledige afwikkeling van een echtscheiding of beëindiging van een samenleving.

  Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Rob gaat proactief te werk en wil het beste voor zijn cliënten. Bij Rob staan snelheid en effectiviteit centraal.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Lamers Tielemans op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid uit Venlo

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich aan de Sint Antoniusstraat 9, 5616 RT in Eindhoven. 

  Goedrecht advocaten

  Goedrecht advocaten is een betrokken en proactief kantoor in Nijmegen-Lent. De advocaten van Goedrecht zetten zich in om voor elk probleem een juiste oplossing te vinden. Goed contact met de cliënt staat daarbij voorop.

  Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het personen- en familierecht en weten zij voor jou de juiste oplossing te vinden.

  mr. Wouter van de Velde, echtscheidingsadvocaat in Venlo

  In 2001 is Wouter van de Velde beëdigd tot advocaat. Daarna heeft hij zich zowel in het familierecht als in het ondernemingsrecht gespecialiseerd.

  In 1999 is hij als meester in de rechten afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie heeft hij meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt.

  Naast de juridische behandelingen die ter sprake komen bij een echtscheidingen, kun je ook voor mediation bij Wouter terecht. Samen met iedere klant werkt hij met behulp van zijn interesse, gedrevenheid, juridische kennis en ervaring de best passende strategie uit.

  Een goed contact met de klant en laagdrempeligheid staan bij Wouter voorop.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Goedrecht advocaten op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Venlo

  Het kantoor van Goedrecht advocaten bevindt zich aan de Laauwikstraat 8a, 6663 CJ in Nijmegen-Lent.

  TEN Advocaten

  TEN Advocaten is een groot kantoor dat drie vestigingen heeft in Oss, Den Bosch en Waalwijk. TEN Advocaten is er voor alles wat je zakelijk en privé tegenkomt.

  Bij TEN doen ze niet moeilijker dan nodig. Bij elk probleem vinden ze een pragmatische oplossing. Ze staan klaar voor hun cliënten en zorgen ervoor dat de beste oplossing altijd wordt gevonden.

  mr. Linda van den Putten-van den Heuvel

  Linda van den Putten-van den Heuvel heeft 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Ze biedt haar cliënten een luisterend oor en een helpende hand tijdens een vaak moeilijke en verdrietige fase in hun leven.

  Linda is proactief en zal door middel van haar gespecialiseerde kennis samen met jou tot een geschikte oplossing komen.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Ten Advocaten op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Venlo

  De kantoren van Ten Advocaten bevinden zich aan de Raadhuislaan 4a, 5341 GM in Oss. Aan de Zuiderparkweg 280, 5216 HE in Den Bosch. Aan de Mr. van Coothstraat 33, 5141 EP in Waalwijk.