Echtscheidingsadvocaten in Weert

Home | Echtscheidingsadvocaten | Limburg | Echtscheidingsadvocaten in Weert

Echtscheidingsadvocaat Weert

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Weert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste juridische hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie om tot een oplossing te komen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Weert.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  RNS Advocaten

  Een echtscheiding is zeer ingrijpend, zowel voor jou als je naasten. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Daarom vraagt dit bij uitstek om een persoonlijke benadering gericht op het treffen van een regeling waarin iedereen zich kan vinden. I

  Indien een dergelijke regeling niet tot de mogelijkheden behoort, wordt jouw zaak voorgelegd aan de rechter. In beide gevallen zoeken de advocaten van RNS advocaten een balans tussen de emotionele en zakelijke aspecten.

  De echtscheiding advocaten van RNS Advocaten uit Maastricht hebben ruime ervaring binnen het personen- en familierecht.

  mr. N.V.N.J. de Laurente, echtscheidingsadvocaat in Weert

  (Echtscheiding) Advocaat mr. De Laurente is in 2004 gaan werken bij een advocatenkantoor in Utrecht na haar rechtenstudie in Maastricht en Amsterdam (European Law School en Nederlands recht). Daar heeft zij brede ervaring opgedaan op zowel civiel-, bestuurs- als strafrechtelijk gebied.

  Na enkele jaren bij het Haagse gerechtshof te hebben gewerkt, is ze in 2008 gaan werken voor de advocatenpraktijk bij Moszkowicz Advocaten. Bij dit vermaarde kantoor heeft mr. De Laurente bovengemiddelde advies- en proceservaring opgedaan in de meest uiteenlopende en complexe civielrechtelijke zaken, in het bijzonder op het gebied van het personen- en familierecht. Echtscheidingen zijn haar specialiteit.

  Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven richtte zij met haar twee partners RNS Advocaten op. Sindsdien heeft zij zich toegelegd op de meer gecompliceerde echtscheidingszaken. Ze helpt je dan ook graag bij alle aspecten van jouw echtscheiding.

  mr. S.T.M. Horst, echtscheidingsadvocaat in Weert

  (Echtscheiding) Advocaat mr. Horst studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht. Ze wertkte gedurende haar studie twee jaar als juridisch medewerkster bij JuroFoon, waarbij ze cliënten op allerhande rechtsgebieden van eerstelijns juridisch advies voorzag.

  Tijdens haar studie liep ze ook stage bij Paulussen Advocaten in Maastricht en daar maakte zij kennis met alle facetten van de advocatuur.

  Na voltooiing van haar studie trad mr. Horst in 2008 in dienst bij het befaamde advocatenkantoor Moszkowicz Advocaten. Gedurende dit bijna vierjarig dienstverband, waarbinnen zij volop de kans kreeg om de meest uiteenlopende en complexe zaken te behandelen, voerde mr. Horst een algemene (civiele) praktijk met een bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht.

  Bij RNS Advocaten zet mr. Horst deze lijn onverminderd voort. Zij helpt je dan ook graag bij uw echtscheiding.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt RNS Advocaten op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid uit Weert

  Het kantoor van RNS Advocaten bevindt zich aan de Kruisdonk 66, 6222 PH Maastricht.

  Advocatenkantoor Stoelhorst

  Advocatenkantoor Stoelhorst is een betrokken en informeel kantoor in Roermond. Hun advocaten zetten zich tot het uiterste in om voor hun cliënten het beste resultaat te behalen. Soms is dat in onderling overleg en indien nodig in een procedure.

  mr. Derk-Jan Stoelhorst, echtscheidingsadvocaat in Weert

  Mr. Derk-Jan Stoelhorst (1973) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden, met als afstudeerrichtingen privaatrecht, bedrijfsrecht en strafrecht. In 1998 is hij advocaat geworden.

  Derk-Jan heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. In 2007 rondde hij de specialisatieopleiding familierecht van de VFAS succesvol af.

  Sindsdien behandelt Derk-Jan zaken op het gebied van echtscheiding, mediation, alimentatie, en omgang en gezag kwesties. Ook voor andere familierecht zaken kun je bij Derk-Jan terecht. Hij is een gedreven advocaat die zich volledig inzet voor de belangen van zijn cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Stoelhorst op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Weert

  Het kantoor van Stoelhorst bevindt zich aan de Veeladingstraat 7, 6041 HW Roermond.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Lamers Tielemans is een advocatenkantoor gevestigd in Eindhoven. Voor Lamers Tielemans staat het belang van de klant centraal. De benadering is resultaatgericht: zij geven helder en eerlijk inzicht in jouw juridische positie en de stappen die tot een oplossing kunnen leiden.

  Lamers Tielemans maakt voor hun klanten het verschil door vakmanschap te koppelen aan creativiteit en flexibiliteit. 

  Het belangrijkste onderdeel van de relatie tussen advocaat en klant is vertrouwen. Vertrouwen ontstaat door de persoon van de advocaat zelf, de mens achter de advocaat, te leren kennen. Ook door deskundigheid en het vooraf maken van duidelijke afspraken dragen hieraan bij.

  Mr. R. Tielemans, echtscheidingsadvocaat in Weert

  Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, waarbij hij cliënten juridisch bijstaat bij de volledige afwikkeling van een echtscheiding of beëindiging van een samenleving.

  Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Rob gaat proactief te werk en wil het beste voor zijn cliënten. Bij Rob staan snelheid en effectiviteit centraal.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Lamers Tielemans op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid uit Weert

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich aan de Sint Antoniusstraat 9, 5616 RT in Eindhoven.