Echtscheidingsadvocaten in Bergen op Zoom

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Brabant | Echtscheidingsadvocaten in Bergen op Zoom
EchtscheidingsadvocaatBergen op zoom

Echtscheidingsadvocaat Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bergen op Zoom? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen voor zorgvuldige juridische dienstverlening. Dit is een netwerk van professionele echtscheidingsadvocaten met het doel om jou vóór, tijdens of na de echtscheiding begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Er wordt rekening gehouden met je emoties. Daarnaast word je tijdens het juridisch advies gewezen op je rechten en plichten.

We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

Samen met jou selecteren we een van ons meest geschikte mediators of advocaten in Bergen op Zoom. Dit doen we op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Bergen op Zoom.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Als je inkomen en vermogen dit mogelijk maken, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Bergen op Zoom

  ELINGS Advocatuur

  Mr. N.J.R.M. (Noortje) Elings, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Bergen op Zoom

  Noortje Elings is een ervaren familierecht advocaat met een hart voor de zaak. Ze staat op de lijst van de Rechtbank Den Haag waaruit het vertrouwen in Noortje blijkt.

  Ze denkt in oplossingen en staat bekend om haar daadkrachtige aanpak. Noortje is gespecialiseerd in familierecht en jeugdrecht. Ze combineert specialistische deskundigheid met praktische en doelgerichte ondersteuning.

  Uit ervaring weet Noortje dat bijna alle familierechtelijke problemen voortkomen uit onderliggend(e) pijn, verdriet, gekwetstheid of jaloezie. Het is daarom uiterst belangrijk de verborgen emoties te achterhalen zonder de juridische inhoud uit het oog te verliezen. Alleen op die manier kan een bevredigende oplossing gevonden worden.

  Noortje stelt jouw belangen voorop. Dat betekent dat Noortje goed kijkt naar wat in jouw situatie de beste oplossing is. Dat betekent dat Noortje soms een gerechtelijke procedure moet voeren om gelijk te krijgen.

  Vaak heeft een oplossing zonder rechterlijke tussenkomst haar voorkeur. Bijvoorbeeld een echtscheiding waar kinderen bij betrokken zijn.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. ELINGS advocaten behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Bergen op Zoom

  Het kantoor van ELINGS Advocatuur bevindt zich aan de Wilhelminasingel 19, 4818 AC Breda. Dit is op 42 kilometer afstand van Bergen op Zoom. De reistijd met de auto is ongeveer 37 minuten.

  VQ Advocaten

  Mr. C.K. Visser, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Bergen op Zoom

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland je onder meer bij je scheiding, alimentatievragen en regelingen bij gezag en omgang.

  Ook is zij opgeleid als mediator. Ze zorgt voor een goede begeleiding van gesprekken als je met beide partijen aan tafel komt. Het resultaat is duurzame afspraken.

  Mr. C.E. Koopmans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Bergen op Zoom

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt zij de overlegfase tussen jou en de wederpartij.

  Christiane Koopmans behandelt scheidingszaken als advocaat en als mediator. Ze heeft veel ervaring met zaken op het gebied van alimentatie (partner- en kinderalimentatie), omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en uithuisplaatsing/ondertoezichtstelling.

  Mr. J. van Dijk, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Bergen op Zoom

  Mr. J. van Dijk is meer dan 18 jaar werkzaam als familierecht advocaat. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. VQ Advocaten behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Bergen op Zoom

  Het kantoor van VQ Advocaten bevindt zich aan de Vriesstraat 16, 3261 PC te Oud-Beijerland. Dit is op 52 kilometer afstand van Dordrecht. De reistijd met de auto is ongeveer 37 minuten.