Echtscheidingsadvocaten in Oss

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Brabant | Echtscheidingsadvocaten in Oss

Echtscheidingsadvocaat Oss

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oss? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als jij ex partner en jij uit elkaar gaan, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt doordat er snel afspraken gemaakt worden.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We kunnen direct een van onze aangesloten gespecialiseerde mediator of scheiding advocaten in Oss voor je inschakelen om je verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Oss.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om afspraken te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  TEN Advocaten

  Mr. Linda van den Putten–van den Heuvel, echtscheidingsadvocaat in Oss

  Linda van den Putten–van den Heuvel heeft 18 jaar ervaring in het personen- en familierecht. Ze biedt haar cliënten een luisterend oor en een helpende hand tijdens een vaak moeilijke en verdrietige fase in hun leven.

  Linda is proactief en zal door middel van haar gespecialiseerde kennis samen met jou tot een geschikte oplossing komen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Linda behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Oss

  Het kantoor van TEN advocaten bevindt zich aan de Raadhuislaan 4a, 5341 GM Oss. Dit is op ongeveer 700 meter afstand van Oss. De reistijd met de auto is ongeveer 2 minuten.

  START Advocaten & Mediators

  Mr. L.M Bakker, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Oss

  Echtscheidingsadvocaat Lisette werkt al geruime tijd op het gebied van personen- en familierecht. Na haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in dit rechtsgebied.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Lisette behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Oss

  Het kantoor van START Advocaten & Mediators bevindt zich aan de Aquasingel 1, 5247 JK Rosmalen. Dit is op ongeveer 17 kilometer afstand van Oss. De reistijd met de auto is ongeveer 21 minuten.

  Goedrecht Advocaten

  Mr. Wouter van de Velde, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Oss

  Mr. Wouter van de Velde is in 2001 beëdigd tot advocaat. Daarna heeft hij zich zowel in het familierecht als in het ondernemingsrecht gespecialiseerd.

  In 1999 is hij als meester in de rechten afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie heeft hij meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt.

  Naast de juridische behandelingen die ter sprake komen bij een echtscheidingen, kun je ook voor mediation bij Wouter terecht. Samen met iedere klant werkt hij met behulp van zijn interesse, gedrevenheid, juridische kennis en ervaring de best passende strategie uit.

  Een goed contact met de klant en laagdrempeligheid staan bij Wouter voorop.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Wouter behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Oss

  Het kantoor van Goedrecht Advocaten bevindt zich aan de Laauwikstraat 8a, 6663 CJ Nijmegen-Lent. Dit is op 44 kilometer van Oss. De reistijd met de auto is ongeveer 43 minuten.

  Schijven-Bours & Boeijink familierecht

  Mr. Jan Willem Boeijink, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Oss

  Wat mr. Jan Willem Boeijink uit Arnhem aanspreekt in het familierecht is het werken met mensen. Als advocaat en vertrouwenspersoon begeleidt hij vaak mensen in crisissituaties. Het geeft hem veel voldoening om ze daarmee te helpen.

  Zowel bij privé als zakelijke belangen is het belangrijk dat alle partijen na afloop verder kunnen. Het is de kunst om goed te luisteren en duidelijk te krijgen wat er echt speelt. Dat werkt uiteindelijk het meest efficiënt.

  Jan Willem vindt het ook belangrijk dat in het bijzonder de kinderen voldoende aandacht krijgen. Als mediator heeft hij 21 jaar ervaring. Het gaat er bij mediation om dat er voorwaarden worden gesteld om te onderhandelen. Zo krijgen cliënten weer vat op hun eigen situatie.

  Wat cliënten zelf kunnen regelen, laat hij ze dan ook vooral zelf doen.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen mogelijk biedt Schijven-Bours & Boeijink op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Oss

  Het kantoor van Schijven-Bours & Boeijink bevindt zich aan de Jansbuitensingel 29, 6811 AD Arnhem. Dit is op 50 kilometer afstand van Oss. De reistijd met de auto is ongeveer 60 minuten.