Oss

mr. L.G.P.A. van Putten-van den Heuvel

mr. L.G.P.A. van Putten-van den Heuvel

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

18 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. L.M. Bakker

mr. L.M. Bakker

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

10 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. W. van de Velde

mr. W. van de Velde

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

19 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Oss

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Oss of in de buurt van Oss? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.

TEN Advocaten

TEN Advocaten uit Oss is een middelgroot advocatenkantoor waar persoonlijke benadering, goede bereikbaarheid en duidelijke taal heel belangrijk zijn. Op die manier kunnen onze familierechtadvocaten, uiteraard samen met u, uw zaak het beste behartigen en gaan wij iedere keer voor het optimale resultaat.

Familierecht

Onze familierechtadvocaten beschikken over een uitgebreide deskundigheid, ervaring en specialistische kennis op het gebied van echtscheiding. Wilt u scheiden op eenzijdig verzoek? Of een scheiding op gemeenschappelijk verzoek? Wilt u weten wat er met de kinderen gebeurt na een echtscheiding? Heeft u een vraag over de afwikkeling van uw huwelijkse voorwaarden? Komt u er niet uit met uw boedelverdeling? Wilt u weten of u aanspraak kunt maken op het pensioen van uw (ex) partner? Wilt u weten of u recht heeft op alimentatie dan wel of u alimentatie moet gaan betalen? Met deze vragen bent u bij ons aan het juiste adres voor advies van een gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat.

Kennis en ervaring bij scheidingsproblematiek

Naast echtscheidingszaken bieden wij u kennis en ervaring op een breed terrein van het personen- en familierecht. Deze familierechtadvocaten kunnen u bijvoorbeeld ook bijstaan en adviseren bij:

  • Alimentatiekwesties, waaronder: wijziging, vaststelling kinderalimentatie en partneralimentatie
  • Gezagskwesties, waaronder: vaststelling/wijziging hoofdverblijf; vervangende toestemming paspoort; wijziging eenhoofdig of gezamenlijk gezag
  • Omgangsregelingen, waaronder co-ouderschapregelingen

Echtscheidingsadvocaat mr. L.G.P.A. van Putten – van den Heuvel

Mr. Linda van Putten – van den Heuvel is in 2002 tot advocaat beëdigd. In 2015 is zij gaan werken bij LMR Advocaten dat in 2018 TEN Advocaten is gaan heten. Linda heeft jarenlange ervaring in de advocatuur en heeft al veel cliënten tijdens de echtscheiding begeleid. Zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Naast haar parttime werkzaamheden bij TEN advocaten is ze ook actief als begeleider bij haar eigen bedrijf: Juvako Omgangsbegeleiding.

Linda kan u bijstaan in de procedures bij de rechtbank, maar ook op het gebied van mediation heeft Linda een uitgebreide ervaring. Daar gaat ook haar bijzondere interesse naar uit; om zonder strijd te proberen een zaak op te lossen. Linda werkt op basis van een uurtarief, maar ook met gefinancierde rechtsbijstand kunt u bij haar terecht.