Echtscheidingsadvocaten in Roosendaal

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Brabant | Echtscheidingsadvocaten in Roosendaal
Echtscheidingsadvocaat Roosendaal

Echtscheidingsadvocaat Roosendaal

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roosendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Beide partners zijn vaak emotioneel en kunnen dan niet altijd alles goed overzien.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We kunnen direct schakelen een van onze echtscheidingsadvocaten in Roosendaal voor je inschakelen om jou verder te helpen. Deze zal ervoor dat je scheiding in goede banen wordt geleid.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte familierecht advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Sommige advocaten zijn ook bekend met het familie en erfrecht, iets wat in sommige situaties van belang kan zijn.

Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Roosendaal.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Roosendaal

  ELINGS Advocatuur

  Mr. N.J.R.M. (Noortje) Elings, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Roosendaal

  Noortje Elings is een ervaren familierecht advocaat met een hart voor de zaak. Ze staat op de lijst van de Rechtbank Den Haag waaruit het vertrouwen in Noortje blijkt.

  Noortje is oplossingsgericht en staat bekend om haar daadkrachtige aanpak. Ze is gespecialiseerd in familie- en jeugdrecht.

  Ze combineert specialistische deskundigheid met praktische en doelgerichte ondersteuning. Uit ervaring weet Noortje dat bijna alle familierechtelijke problemen voortkomen uit onderliggende pijn.

  Het is daarom uiterst belangrijk de verborgen emoties te onderkennen zonder de juridische inhoud uit het oog te verliezen. Alleen op die manier kan een bevredigende oplossing gevonden worden.

  Noortje stelt jouw belangen voorop. Dat betekent dat ze goed kijkt naar wat in jouw situatie de beste oplossing is.

  Ze moet daarvoor soms een gerechtelijke procedure voeren om gelijk te krijgen. Meestal heeft een oplossing zonder rechterlijke tussenkomst de voorkeur. Denk aan een echtscheiding waarbij kinderen  betrokken zijn.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. ELINGS advocaten behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Roosendaal

  Het kantoor van ELINGS Advocatuur bevindt zich aan de Wilhelminasingel 19, 4818 AC Breda. Dit is op ongeveer 26 kilometer afstand van Roosendaal. De reistijd met de auto is ongeveer 26 minuten.

  VQ Advocaten

  Mr. C.K. Visser, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Roosendaal

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland je onder meer bij je scheiding, alimentatievragen en regelingen voor gezag en omgang.

  Ook is ze opgeleid als mediator en zorgt ze voor een goede begeleiding van gesprekken als je met beide partijen aan tafel komt. Dit resulteert in duurzame afspraken waarmee je de toekomst tegemoet kunt.

  Mr. C.E. Koopmans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Roosendaal

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken.

  Als gediplomeerd mediator begeleidt ze de overlegfase tussen jou en de wederpartij.

  Christiane  behandelt scheidingszaken zowel als advocaat als mediator. Ze heeft veel ervaring met zaken op het gebied van partner- en kinderalimentatie, omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden, uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling.

  Mr. J. van Dijk, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Roosendaal

  Mr. J. van Dijk werkt meer dan 18 jaar als familierecht advocaat. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. VQ Advocaten behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Roosendaal

  Het kantoor van VQ Advocaten bevindt zich aan de Vriesstraat 16, 3261 PC te Oud-Beijerland. Dit is op ongeveer 48 kilometer afstand van Roosendaal. De reistijd met de auto is ongeveer 39 minuten.