Echtscheidingsadvocaten in Rosmalen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Brabant | Echtscheidingsadvocaten in Rosmalen

Echtscheidingsadvocaat Rosmalen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Rosmalen of in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde mediator familierecht advocaat in Rosmalen voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats, in de buurt van Rosmalen of Den Bosch.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  START advocaten & mediators

  De echtscheidingsadvocaten van START advocaten & mediators uit Rosmalen helpen je bij je scheiding, alimentatieverzoek of wijziging omgang.

  Echtscheidingsadvocaat mr. L.M. Bakker

  Echtscheiding advocaat Mr. L.M. (Lisette) Bakker is werkt al geruime tijd op het gebied van personen- en familierecht.

  Na haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in dit rechtsgebied. Sinds 2010 is Mr. Bakker als familierechtadvocaat werkzaam. Mr. Bakker neemt tevens personen- en familierecht zaken aan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging – pro deo).