Echtscheidingsadvocaten in Uden

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Brabant | Echtscheidingsadvocaten in Uden

Echtscheidingsadvocaat Uden

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Uden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde familierecht advocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Uden.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  TEN Advocaten

  Mr. Linda van den Putten-van den Heuvel, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Uden

  Linda van den Putten-van den Heuvel heeft 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Ze biedt haar cliënten een luisterend oor en een helpende hand tijdens een vaak moeilijke en verdrietige fase in hun leven.

  Ze is proactief en zal door middel van haar gespecialiseerde kennis samen met jou tot een geschikte oplossing komen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Linda behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Uden

  Het kantoor van TEN advocaten bevindt zich aan de Raadhuislaan 4a, 5341 GM Oss. Dit is op ongeveer 17 kilometer afstand van Uden. De reistijd met de auto is ongeveer 15 minuten.

  START Advocaten & Mediators

  Mr. L.M Bakker, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Uden

  Echtscheidingsadvocaat Lisette is al geruime tijd werkzaam op het gebied van personen- en familierecht. Na haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in dit rechtsgebied.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Lisette behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Uden

  Het kantoor van START Advocaten & Mediators bevindt zich aan de Aquasingel 1, 5247 JK Rosmalen. Dit is op ongeveer 30 kilometer afstand van Uden. De reistijd met de auto is ongeveer 30 minuten.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Mr. Rob Tielemans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Uden

  Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hierbij begeleidt hij cliënten juridisch bij de volledige afwikkeling van een echtscheiding of beëindiging van een samenleving. Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Financiële mogelijkheden 

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Rob behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Uden

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich aan de Sint Antoniusstraat 9, 5616 RT Eindhoven. Dit is op ongeveer 32 kilometer afstand van Uden. De reistijd met de auto is ongeveer 30 minuten.

  Goedrecht Advocaten

  Mr. Wouter van de Velde, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Uden

  Mr. Wouter van de Velde is in 2001 beëdigd tot advocaat. Daarna heeft hij zich zowel in het familierecht als in het ondernemingsrecht gespecialiseerd.

  In 1999 is hij als meester in de rechten afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie heeft hij meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt.

  Naast de juridische behandelingen die ter sprake komen bij echtscheidingen, kun je ook voor mediation bij Wouter terecht. Samen met iedere klant werkt hij met behulp van zijn interesse, gedrevenheid, juridische kennis en ervaring de best passende strategie uit. Een goed contact met de klant en laagdrempeligheid staan bij Wouter voorop.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Wouter behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Uden

  Het kantoor van Goedrecht Advocaten bevindt zich aan de Laauwikstraat 8a, 6663 CJ Nijmegen-Lent. Dit is op 46 kilometer afstand van Uden. De reistijd met de auto is ongeveer 50 minuten.