Echtscheidingsadvocaten in Ammerzoden

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Ammerzoden

Echtscheidingsadvocaten Ammerzoden

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Ammerzoden of in de buurt van Ammerzoden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met het doel om jou verder helpen. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert met aandacht naar jouw verhaal en vertelt je wat je het best kunt doen in jouw geval. Als je het prettig vindt, schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat voor je in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Je kunt direct telefonisch contact opnemen met ons. Dan krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn voor juridisch advies. Er wordt zo nauwkeurig en zo goed mogelijk naar je geluisterd om de situatie in kaart te brengen. Voel je vrij om algemene vragen over het scheidingsproces te stellen.

Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw (juridische) problemen op te lossen. Indien wenselijk, brengen we je in direct contact met een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheiding advocaat of mediator om jou verder te helpen. Dit kan zowel telefonisch als per e mail.

Wij zorgen ervoor dat je snel weer op een goede manier verder kunt door je in contact te brengen met de juiste advocaten, verspreid over heel Nederland

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Ammerzoden.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak

Financiële mogelijkheden

De advocaat geeft een schatting van de kosten. Meestal rekent een advocaat een uurtarief. Soms is het ook mogelijk om van tevoren een vast bedrag af te spreken.

Als je inkomen en vermogen dit mogelijk maken, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand. Dit wordt ook wel een toevoeging genoemd. In dit geval betaalt de overheid jouw uurtarief. Je moet dan nog wel een eigen bijdrage leveren.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.