Echtscheidingsadvocaten in de buurt van Amstelveen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Holland | Echtscheidingsadvocaten in de buurt van Amstelveen
Echtscheidingsadvocaat Amstelveen

Echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amstelveen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Amstelveen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Tijdens een scheiding is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit netwerk van betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten begeleidt jou voor, tijdens of na de echtscheiding op juridisch gebied. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact opneemt met ons krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt met aandacht geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede advocaten in Amstelveen of in de buurt daarvan.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Je kunt je advocaat vragen om een afspraak te maken over het tarief.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Amstelveen

  Van Beekof Bouma Reichman 

  Mr. A. Bouma, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amstelveen 

  Mr. Annelieke Bouma is een zeer gespecialiseerd familierechtadvocaat en scheidingsmediator. Annelieke zal proberen om eerst in overleg met de ex partner of zijn of haar advocaat een oplossing te vinden. Mocht dit niet lukken dan zal zij je bijstaan in een procedure in de rechtbank.

  Klanten waarderen dat Annelieke een proactieve oplossingsgerichte advocaat is die zich volledig inzet voor haar cliënten. Daarnaast is ze goed bereikbaar voor haar cliënten. Verder kun je bij Annelieke terecht voor onder andere alimentatie kwesties, de afwikkeling van de verdeling van de gemeenschappelijke goederen, draagmoederschap zaken en afstammingszaken. 

  Mr. M. C. Reichmann, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amstelveen 

  Mr. Machteld Reichmann is een bevlogen en betrokken familierecht advocaat. Machteld houdt rekening met de emoties die er kunnen optreden tijdens een scheiding. Ze probeert naast de juridische belangen ook de niet-juridische belangen van haar cliënten te behartigen.

  Haar cliënten beschrijven Machteld als deskundig, toegewijd en altijd bereikbaar. Machteld heeft veel ervaring met procederen in zowel nationale als internationale zaken. Je kunt bij Machteld terecht voor alle kwesties binnen het personen en familierecht. 

  Mr. O.J.V. van Beekhof, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amstelveen 

  Mr. Otto van Beekhof is gespecialiseerd in de financiële kant van de echtscheiding: huwelijksvermogensrecht, alimentatie en de echtscheidingen van ondernemers.

  Otto kan moeiteloos schakelen tussen het zoeken naar een gezamenlijke oplossing en het verdedigen van jouw belangen in een juridische procedure.

  Cliënten prijzen Otto’s zakelijke en persoonlijke intuïtie en zijn analytische vermogen. Ook voor ingewikkelde omgang kwesties kun je bij hem terecht.   

  Financiële mogelijkheden 

  In principe hanteert het advocatenkantoor van Beekhof Bouma Reichmann een vast uurtarief. In zaken die het toelaten is het mogelijk om van te voren een vast tarief af te spreken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amstelveen 

  Het advocatenkantoor ligt in Amsterdam Oud-Zuid. Met de auto ben je er vanuit Amstelveen binnen een klein kwartier. Het advocatenkantoor is ook met de fiets vanuit Amstelveen bereikbaar. Je bent dan ongeveer 20 minuten onderweg.

  Advocatenkantoor de Baarsjes

  Mr. A. J. van Ommeren, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amstelveen 

  Mr. Bram van Ommeren is in staat snel tot de kern van je probleem door te dringen. Hij lost problemen op efficiënte wijze. Bram is naast het personen en familierecht gespecialiseerd in het strafrecht en de algemene rechtspraktijk.

  In mediation uit elkaar gaan is vaak de beste oplossing en Bram heeft daarin ook jarenlange ervaring. Hij heeft veel empathie en juridische kennis. Dit helpt cliënten in complexe zaken.

  Financiële mogelijkheden

  Als je hiervoor in aanmerking komt, kan Advocatenkantoor de Baarsjes een toevoeging voor je aanvragen bij de Raad van Rechtsbijstand.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amstelveen

  Het advocatenkantoor de Baarsjes ligt aan de Hoofdweg 180 in de Baarsjes in Amsterdam. Vanuit Amstelveen ben je er ongeveer binnen 18 minuten met de auto. Met het OV of de fiets ben je vanuit Amstelveen binnen ongeveer een half uur op het kantoor.