Echtscheidingsadvocaten in Den Helder

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Den Helder
Echtscheidingsadvocaat Den Helder

Echtscheidingsadvocaat Den Helder

Heb je hulp nodig en ben je op zoek naar een goede advocaat in Den Helder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden bij een juridisch probleem.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele echtscheidingsadvocaten die jou vóór, tijdens of na de echtscheiding voorzien van juridisch advies. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct onze advocaat of mediator, gespecialiseerd in echtscheiding, voor je in. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Onze advocaat of mediator wordt geselecteerd op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Den Helder.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Den Helder

  Sieval Advocaten 

  Mr. W. L. Sieval, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Den Helder 

  Wendy Sieval is de naamgever en de oprichter van Sieval advocaten. Wendy is gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

  Je kunt bij haar terecht voor allerlei zaken zoals de echtscheiding aanvragen, alimentatie aanvragen of wijzigen, omgangsregelingen of erkenning en gezag. Wendy zal uw belangen zo goed mogelijk behartigen.

  Wendy is lid van de vereniging voor Familie- en jeugdrecht. Klanten waarderen Wendys persoonlijke en gedreven aanpak, 

  Mr. L. Van Halderen, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Den Helder 

  Mr. Lindsay van Halderen is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Lindsay veel praktijkervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam en als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Noord-Holland.

  Tegenwoordig heeft Lindsay een advies- en procespraktijk binnen het civiele recht, met de nadruk op het personen- en familierecht.

  Ze wordt door cliënten omschreven als betrokken, gedreven en ambitieus. Voor klanten probeert ze altijd het beste resultaat te behalen.

  Soms worden problemen opgelost door middel van mediation, zonder rechterlijke tussenkomst. Als dit niet lukt, aarzelt Lindsay niet om alsnog te procederen.

  Financiële mogelijkheden 

  De advocaten van Sieval Advocaten kunnen een gesubsidieerde rechtsbijstand voor je aanvragen wanneer je hiervoor in aanmerking komt. Daarnaast bieden zij in overleg een goedkoop uurtarief voor particulieren die hier niet voor in aanmerking komen. Wil je door middel van mediation je probleem oplossen? Dan biedt Sieval advocaten een goedkoper tarief. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Den Helder 

  Het kantoor van Sieval advocaten ligt aan de J. Duikerweg in Heerhugowaard. Vanaf Den Helder ben je er binnen drie kwartier met de auto of met het openbaar vervoer.

  Advocatenkantoor Warmerdam 

  Mr. E.B. Warmerdam, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Den Helder 

  Met al meer dan zeventien jaar ervaring binnen het personen en familierecht, is mr. Eva Warmerdam een zeer deskundig advocaat. Eva vindt het belangrijk om oplossingen te vinden die op de lange termijn stand zullen houden.

  Als er kinderen in het spel zijn, stelt Eva hun belangen voorop. Aandacht, empathie, passie en deskundigheid maken Eva tot de advocaat die zij is. Klanten beschrijven haar als betrokken, betrouwbaar en bevlogen. 

  Mr. L.S. Zomers, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Den Helder

  Mr. Laura Zomers is een advocaat gespecialiseerd in het gebied van familie- jeugd- en erfrecht. Voor Laura staan haar cliënten altijd op de eerste plaats.

  Klanten waarderen de persoonlijke, no-nonsense en vasthoudende aanpak van Laura. Samen met jou zal Laura eerst alle mogelijkheden bespreken. Aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld om het gewenste resultaat te behalen. Als je achter dit plan staat, gaat Laura voor je aan de slag. 

  Financiële mogelijkheden

  Advocatenkantoor Warmerdam spreekt van tevoren een uurtarief met je af. Hierbij wordt rekening gehouden met je persoonlijke omstandigheden.

  Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan betaalt de overheid in de meeste gevallen de advocatenkosten. Advocatenkantoor Warmerdam zal dan bij de Raad van Rechtsbijstand een aanvraag voor je indienen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Den Helder

  Het Advocatenkantoor Warmerdam ligt op de Rogier van der Weydestraat 2 in Alkmaar. Met de auto ben je binnen 50 minuten op locatie.