Echtscheidingsadvocaten in Huizen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Huizen

Echtscheidingsadvocaten Huizen

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat of mediator voor echtscheiding in Huizen of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als ex partners gaan scheiden, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het van groot belang om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten verspreid over heel Nederland met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs brengt jouw situatie zo goed mogelijk in kaart door gerichte vragen te stellen en je daarna te informeren over de mogelijkheden. Als je het fijn vindt, schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wij gebruiken onze jarenlange ervaring door deze te combineren met de expertise van de bij ons aangesloten familie advocaten.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal. We snappen dat je geëmotioneerd bent en daar houden we rekening mee.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Huizen voor je inschakelen om jou verder te helpen wanneer dit nodig is. Het hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een goede advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Huizen of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten. Meestal maakt de advocaat of mediator gebruik van een uurtarief. Soms is het mogelijk om van tevoren een vaste prijs af te spreken. Overleg dit met je advocaat.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.