Echtscheidingsadvocaten in Purmerend

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Purmerend
Echtscheidingsadvocaat Purmerend

Echtscheidingsadvocaat Purmerend

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Purmerend? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je ex partner en jij gaan scheiden, is het vaak voor beide partijen niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Purmerend.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Purmerend

  Advocatenkantoor Butter

  Mr. A.J. Butter, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Purmerend

  Bert Butter heeft al meer dan 22 jaar ervaring als advocaat. Hij is een advocaat die het graag anders doet. Bert noemt zichzelf eerst mediator en daarna pas advocaat.

  Uit ervaring weet Bert dat een echtscheiding een pijnlijk proces is, waarbij alle zekerheden en veiligheid voor mensen wegvalt. Hij vindt het daarom belangrijk om mensen hierin te begeleiden.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Bert behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Purmerend

  Het kantoor van Advocatenkantoor Butter bevindt zich aan de Bierkade 15, 1621 BE Hoorn, op een afstand van ongeveer 21 kilometer vanuit Purmerend. De reistijd met de auto is ongeveer 26 minuten.

  Switch Legal Advocaten

  Mr. Bram Huijgen, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Purmerend

  Bram Huijgen heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij twee jaar als vrijwilliger gewerkt voor de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer.

  Na het afronden van zijn rechtenstudie en te zijn beëdigd als advocaat, is hij gaan werken voor een middelgroot advocatenkantoor in Haarlem. In 2010 heeft Bram de overstap gemaakt naar Switch Legal advocaten. Daar richt hij zich voornamelijk op het personen- en familierecht.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Bram behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Purmerend

  Het kantoor van SwitchLegal Advocaten bevindt zich aan de Singel 117, 1012  HV Amsterdam, op een afstand van ongeveer 21 kilometer vanuit Purmerend. De reistijd met de auto is ongeveer 33 minuten.

  Advocatenkantoor Rikken

  Mr. M. Rikken, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Purmerend

  Mirjam Rikken is gespecialiseerd in familierecht. Zij verleent rechtsbijstand met een deskundige en realistische blik en adviseert je in begrijpelijke taal over de kansen en mogelijkheden. 

  Financiële mogelijkheden 

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Mirjam behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Purmerend

  Het kantoor van Advocatenkantoor Rikken bevindt zich aan de Keizersgracht 421 1016 EA Amsterdam, op een afstand van ongeveer 22 kilometer vanuit Purmerend. De reistijd met de auto is ongeveer 25 minuten. 

  Sieval Advocaten

  Mr. W.L. Sieval, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Purmerend 

  Sieval Advocaten zijn specialisten in onder andere familierecht. De twee ervaren advocaten adviseren en begeleiden jouw scheiding of ander vraagstuk binnen familierecht. Denk aan alimentatie berekenen, een omgangsregeling of contactregeling overeenkomen tussen jou en jouw partner en bijstand bij procedures van ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing. 

  Financiële mogelijkheden 

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Wendy behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Purmerend 

  Het kantoor is gevestigd vlakbij treinstation Heerhugowaard en is dus goed bereikbaar. Het kantoor is op een afstand van ongeveer 30 kilometer vanuit Purmerend. De reistijd met de auto is ongeveer 33 minuten.