Echtscheidingsadvocaten in Zaandam

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Zaandam

Echtscheidingsadvocaten Zaandam

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Zaandam of in de buurt van Zaandam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wanneer ex partners uit elkaar gaan, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Naast juridische problematiek kan het zijn dat je te maken krijgt met emotionele problemen, denk bijvoorbeeld aan een depressie. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen, maar indien nodig ook psychologische steun te zoeken.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal. Zo wordt bijvoorbeeld gevraagd of je in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden bent getrouwd.

Na goed overleg, krijg je informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze familierecht advocaten in Zaandam voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Woerden of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal vrijblijvend, maar houd er rekening mee dat dit niet altijd het geval is. Hier zullen we je over informeren.

Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en stelt algemene voorwaarden op. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.