Echtscheidingsadvocaten in Enschede

Home | Echtscheidingsadvocaten | Overijssel | Echtscheidingsadvocaten in Enschede
Echtscheidingsadvocaat Enschede

Echtscheidingsadvocaat Enschede

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Enschede? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Enschede. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

 

 

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Enschede

  Schol & Gorter Advocaten 

  Mr. Tamara de Jong, echtscheidingsadvocaat in Enschede

  Advocaat mr. T.L.V. (Tamara) de Jong is gespecialiseerd binnen het personen- en familierecht. Met al meer dan 9 jaar ervaring probeert zij voor haar cliënt een zo’n goed mogelijk resultaat te halen. Advocaat Tamara zal samen met haar cliënt een team vormen voor een geschikte oplossing in de desbetreffende situatie.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Tamara de Jong de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Enschede

  Het kantoor van Schol & Gorter Advocaten bevindt zich aan de Molenstraat 13, 7514 DJ Enschede. 

  Brusse & Masselink 

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Enschede

  Advocaat mr. M. (Marc) Schuring is mede-eigenaar van advocatenkantoor Brusse & Masselink. Hij is in 2002 beëdigd tot advocaat en heeft dan ook al 18 jaar ervaring in verschillende rechtsgebieden. Hij is gespecialiseerd binnen het personen- en familierecht en heeft door zijn vele jaren ervaring al veel cliënten kunnen bijstaan.

  Mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Enschede

  Advocaat mr. S. (Sebastiaan) Masselink is sinds 2010 eigenaar van het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Hij is al meer dan 15 jaar werkzaam binnen het personen- en familierecht. Sebastiaan is een servicegerichte en ondernemende advocaat die elke zaak met volle aandacht oppakt voor zijn cliënten. 

  Mr. Stephanie Grob, echtscheidingsadvocaat in Enschede

  Advocaat mr. S. (Stephanie) Grob is al meer dan 5 jaar gespecialiseerd binnen het personen- en familierecht. Naast dat zij advocaat is, is zij ook werkzaam als mediator. Sinds 2014 is zij aangesloten bij het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Samen met haar cliënt vormt zij een team en streeft zij tot het behalen van een zo’n goed mogelijk resultaat. Zij is gericht tot het oplossen van conflicten en zal jou goed begeleiden. 

  Financiële mogelijkheden

  Bij Brusse & Masselink zullen ze vooraf een vaste prijsafspraak maken. Voor cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand zullen zijn een toevoeging aanvragen, hierdoor hoef je de advocaatkosten niet helemaal zelf te betalen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Enschede

  Het kantoor van Brusse & Masselink bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 760 BM Almelo. Daarnaast hebben zij ook  twee kantoren in Tubbergen en Oldenzaal.