Echtscheidingsadvocaten in Haaksbergen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Overijssel | Echtscheidingsadvocaten in Haaksbergen

Echtscheidingsadvocaten Haaksbergen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Haaksbergen of in de buurt van Haaksbergen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten verspreid over heel Nederland met met het doel jou verder helpen (ook voor een arbeidsrecht advocaat of letselschade advocaat kun je bij ons netwerk terecht). Zo kun je zo snel mogelijk weer verder met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs bekijkt jouw situatie en vertelt je wat je kunt doen om je probleem op te lossen. Als je het prettig vindt, schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in Haaksbergen voor je in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Haaksbergen voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Haaksbergen of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.