Echtscheidingsadvocaten in Kampen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Overijssel | Echtscheidingsadvocaten in Kampen

Echtscheidingsadvocaat Kampen

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheiding advocaat in Kampen of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een scheiding is het niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten vol kennis en ervaring met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Ons team van juridische klantadviseurs brengt jouw situatie zo goed mogelijk in kaart door gerichte vragen te stellen en je daarna te informeren over de mogelijkheden.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal. We snappen dat je geëmotioneerd bent en daar houden we rekening mee.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Kampen voor je inschakelen wanneer dit nodig is. Het hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt door het bieden van juridische bijstand op maat.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het vinden van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Kampen of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaat geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan je advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eenmalige bijdrage betalen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.