Scheidingsadvocaten in Rotterdam

Home | Echtscheidingsadvocaten | Scheidingsadvocaten in Rotterdam
Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat voor echtscheiding in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met een duidelijk doel: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden.

Onze advocaten hebben veel ervaring en kennis. Hierdoor wordt jouw echtscheiding zo snel en goed mogelijk afgehandeld. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Rotterdam.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maken, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de scheidingsadvocaten in Rotterdam

  Avestia Advocatenkantoor

  Mr. Eda Yilmaz, echtscheidingsadvocaat in Rotterdam

  Eda Yilmaz is werkzaam op het gebied van personen- en familierecht als advocaat in Rotterdam. Zij heeft door haar opleidingsachtergrond en werkverleden ruime ervaring opgedaan in het adviseren, bemiddelen en procederen. Eda vindt dat het belang van de kinderen bij elk familierechtelijk vraagstuk voorop moet worden gesteld. Haar uiteindelijke doel is om binnen de juridische kaders een goede en langdurige regeling voor alle partijen tot stand te brengen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Eda behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Rotterdam

  Het kantoor van Avestia Advocatenkantoor bevindt zich aan de Noordsingel 117, 3035 EM Rotterdam.

  Van den Ende & Moll Advocaten

  Mr. Gerard van den Ende, echtscheidingsadvocaat in Rotterdam

  Gerard werkzaam als advocaat sinds 1987. Hij houdt van een persoonlijke benadering waarin jij als cliënt zijnde centraal staat.

  Gerard probeert het echtscheidingstraject zo kort mogelijk te houden, zodat je niet met onnodig hoge kosten zit. Mr. Gerard van den Ende is gespecialiseerd in het familierecht en helpt jou met het oplossen van je problemen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Gerard behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Rotterdam

  Het kantoor van Van den Ende & Moll Advocaten bevindt zich aan de Wijnstraat 96E, 3011 TR Rotterdam. 

  Van Wijngaarden en Toxopéus Advocaten

  Mr. Karin van Wijngaarden, echtscheidingsadvocaat in Rotterdam

  Karin heeft jarenlange ervaring als advocaat en staat bekend om haar deskundigheid, praktisch inzicht en een grote mate van betrokkenheid. Karin kan jou adviseren en bijstaan met jou probleem binnen het familierecht. Karin weet hoe ze snel en efficiënt tot een oplossing komt.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Karin behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Rotterdam

  Het kantoor van bevindt zich aan de Maasboulevard 112, 3011 TX Rotterdam.

  Ooms Advocatuur

  Mr. Marjolein Ooms, echtscheidingsadvocaat in Rotterdam

  Marjolein is sinds 1999 werkzaam als advocaat. Marjolein heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht maar is ook goed thuis is andere rechtsgebieden.

  Als echtscheidingsadvocaat is ze in staat om snel tot de kern van een probleem door te dringen en vervolgens op efficiënte wijze naar een oplossingen te zoeken. Voor juridische problemen over o.a. echtscheidingen, alimentaties, boedelscheiding en omgangsregelingen kun je bij Marjolein terecht.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Marjolein behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Rotterdam

  Het kantoor van Ooms Advocatuur bevindt zich aan de Schorpioenstraat 298, 3067 KW Rotterdam. Bevindt zich in Alexandrium Shopping Center.