Houten

mr. L.J.P. Selders

mr. L.J.P. Selders

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

21 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. M.D. Splinter

mr. M.D. Splinter

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

7 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. A.S. Bakker

mr. A.S. Bakker

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

20 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Houten

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Houten of in de buurt van Houten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.
Bel mij terug

Selders Advocaten

Selders Advocaten bevindt zich in Houten. Dit advocatenkantoor biedt rechtshulp aan particulieren op verschillende rechtsgebieden. In praktijk treden de advocaten van Selders Advocaten veel op in zaken met als onderwerp het personen- en familierecht. Onder dit rechtsgebied vallen echtscheidingsprocedures.

Mr. Selders en mr. Splinter zijn gespecialiseerd in de problematiek rondom scheiding. Alimentatie, huwelijkse voorwaarden, boedelverdeling, omgang met de kinderen, alles wordt efficiënt en oplossingsgericht onder de loep genomen. De advocaten van Selders Advocaten werken snel en gaan voor het juridisch meest haalbare resultaat.

Zoekt u kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening en een persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Om betaalbare rechtshulp voor iedereen te verlenen werkt Selders Advocaten met een gematigd uurtarief. Indien een cliënt daarvoor in aanmerking komt is gefinancierde rechtsbijstand mogelijk.

Echtscheidingsadvocaat mr. L.J.P. Selders

Mr. Luciën Selders is dé familierecht specialist in de regio Houten, werkzaam bij Selders Advocaten.
Mr. Luciën Selders is in 1999 beëdigd tot advocaat. In loondienst en als zelfstandig ondernemer heeft mr. Selders veel ervaring opgedaan op verschillende rechtsgebieden. Het personen- en familierecht heeft zijn bijzondere aandacht. Hierbij kan gedacht worden aan echtscheidingsprocedures en alles wat hiermee samenhangt. Bij wie gaan de kinderen wonen, moet er partner- en/of kinderalimentatie betaald worden, hoe wordt de boedel verdeeld? Ook na een scheiding kan een advocaat u bijstaan. Bent u al gescheiden en is uw financiële situatie bijvoorbeeld zo veranderd dat het niet langer mogelijk is om uw afspraken met uw ex-partner na te komen? Mr Selders neemt uw situatie met u door om te zien of een verzoek tot vermindering of zelfs nihilstelling van alimentatie ingediend kan worden. Kenmerkend voor de werkwijze van mr. Selders: effectief, voortvarend en altijd met veel aandacht voor de cliënt. Het uurtarief is afhankelijk van de aard en complexiteit van de zaak en wordt besproken en afgesproken bij het kennismakingsgesprek.

Echtscheidingsadvocaat mr. M.D. Splinter

Sinds 2013 is mr. Marleen Splinter als advocaat verbonden aan Selders Advocaten in Houten. Voorheen heeft zij o.a. gewerkt als bedrijfsjurist bij verschillende gemeenten en kennis en ervaring opgedaan in verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Mr. Splinter is gespecialiseerd in zaken binnen het personen- en familierecht. In de praktijk behandelt ze problemen rondom het beëindigen van een huwelijk of samenleving. Hieronder vallen berekeningen van alimentatie, het opstellen van een convenant,pensioenafspraken maar in de basis ook: gaat u samen uit elkaar of alleen? Als scheidingsmediator verbonden aan de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) beheerst zij de vaardigheden om partijen die in overleg willen scheiden goed te begeleiden naar een duurzame oplossing. Mr. Splinter biedt deskundige begeleiding en is een doortastende, zeer ervaren en betrokken advocaat.