Echtscheidingsadvocaten in Houten

Home | Echtscheidingsadvocaten | Utrecht | Echtscheidingsadvocaten in Houten

Echtscheidingsadvocaat Houten

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheiding advocaat in Houten of in de buurt van Houten? Bij ons ben je aan het juiste adres. Als ex partners gaan scheiden, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal.

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een goede echtscheidingsadvocaat in Houten of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Selders Advocaten

  Selders Advocaten bevindt zich in Houten. Dit advocatenkantoor biedt rechtshulp aan particulieren op verschillende rechtsgebieden. In praktijk treden de advocaten van Selders Advocaten veel op in zaken met als onderwerp het personen- en familierecht. Onder dit rechtsgebied vallen echtscheidingsprocedures.

  Mr. Selders en mr. Splinter zijn gespecialiseerd in de problematiek rondom scheiding. Alimentatie, huwelijkse voorwaarden, boedelverdeling, omgang met de kinderen, alles wordt efficiënt en oplossingsgericht onder de loep genomen. De advocaten van Selders Advocaten werken snel en gaan voor het juridisch meest haalbare resultaat.

  Zoek je kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening en een persoonlijke aanpak? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Om betaalbare rechtshulp voor iedereen te verlenen werkt Selders Advocaten met een gematigd uurtarief. Indien een cliënt daarvoor in aanmerking komt, is gefinancierde rechtsbijstand mogelijk.

  Echtscheidingsadvocaat mr. L.J.P. Selders

  Mr. Luciën Selders is dé familierecht specialist in de regio Houten, werkzaam bij Selders Advocaten.

  Mr. Luciën Selders is in 1999 beëdigd tot advocaat. In loondienst en als zelfstandig ondernemer heeft mr. Selders veel ervaring opgedaan op verschillende rechtsgebieden. Het personen- en familierecht heeft zijn bijzondere aandacht.

  Hierbij kan gedacht worden aan echtscheidingsprocedures en alles wat hiermee samenhangt. Bij wie gaan de kinderen wonen, moet er partner- en/of kinderalimentatie betaald worden, hoe wordt de boedel verdeeld?

  Ook na een scheiding kan hij je bijstaan. Ben je al gescheiden en is je financiële situatie dermate veranderd dat het niet langer mogelijk is om je afspraken met je ex-partner na te komen? Mr Selders neemt jouw situatie met je door om te zien of een verzoek tot vermindering of zelfs nihilstelling van alimentatie ingediend kan worden.

  Kenmerken van de werkwijze van mr. Selders zijn effectiviteit, voortvarendheid en veel aandacht voor de cliënt. Het uurtarief is afhankelijk van de aard en complexiteit van de zaak en wordt afgesproken tijdens het kennismakingsgesprek.

  Echtscheidingsadvocaat mr. M.D. Splinter

  Sinds 2013 is mr. Marleen Splinter als advocaat verbonden aan Selders Advocaten in Houten. Voorheen heeft zij o.a. gewerkt als bedrijfsjurist bij verschillende gemeenten en kennis en ervaring opgedaan in verschillende aspecten van het bedrijfsleven.

  Mr. Splinter is gespecialiseerd in zaken binnen het personen- en familierecht. In de praktijk behandelt ze problemen rondom het beëindigen van een huwelijk of samenleving. Hieronder vallen berekeningen van alimentatie, het opstellen van een convenant, pensioenafspraken maken maar in de basis telt ook de vraag: ga je samen uit elkaar of alleen?

  Als scheidingsmediator verbonden aan de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) beheerst zij de vaardigheden om partijen die in overleg willen scheiden goed te begeleiden naar een duurzame oplossing.

  Mr. Splinter biedt deskundige begeleiding en is een doortastende, zeer ervaren en betrokken advocaat.