Echtscheidingsadvocaten in Soest

Home | Echtscheidingsadvocaten | Utrecht | Echtscheidingsadvocaten in Soest

Echtscheidingsadvocaat in de buurt van Soest?

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheidingsadvocaat in Soest of in de buurt van Soest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je ex partner en jij gaan scheiden, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken familie advocaten vol kennis en ervaring.

Wij begrijpen jouw situatie en samen met de advocaten hebben we één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw juridisch probleem op te lossen. We bieden je uitgebreid juridisch advies. Als je het fijn vindt, schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in Soest in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt met aandacht geluisterd naar jouw verhaal.

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina kun je jouw voorkeuren selecteren waardoor je een voor jou geschikte echtscheiding advocaat in Soest vindt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Soest

  Mr. A.S. Bakker, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Soest

  Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht afgerond te hebben heeft Auke meer dan twintig jaren aan ervaring opgedaan als advocaat binnen het personen- en familierecht.

  Cliënten waarderen Auke vanwege zijn brede proceservaring, creativiteit en betrokkenheid. Verder is Auke begaan met het internationaal personen- en familierecht, zo is hij bestuurslid van de International Family Law Foundation.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Auke op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Soest

  B& Advocaten bevindt zich aan de Lunettenbaan 65 3524 GA te Utrecht op een afstand van 17.6 kilometer van Soest. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Soest? Dan is de totale reistijd minder dan 70 minuten.

  Mr. M.C. Lugard-van Beijma, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Soest

  Marcha is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Marcha is de naamgever en eigenaar van haar algemene praktijk in Utrecht. Marcha is breed gespecialiseerd en behandelt naast personen- en familiezaken ook zaken in diverse rechtsgebieden zoals het straf- en uitkeringsrecht.

  Haar cliënten waarderen haar persoonlijke aanpak en strategisch inzicht. Marcha streeft naar een persoonlijke en betrokken dienstverlening. Tijdens het intake-gesprek wordt ook besproken of het mogelijk is de zaak buiten de rechter om af te handelen, of om een aantal onderwerpen in overleg af te handelen alvorens de zaak aan de rechter voor te leggen.

  Bij een echtscheiding kan worden gedacht aan een echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Marcha de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Soest

  Het kantoor van Marcha bevindt zich aan de Nieuwegracht 24A 3512 LR te Utrecht op een afstand van 15 kilometer vanuit Soest. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Soest? Dan is de totale reistijd minder dan 45 minuten.

  Mr. L.T.M. Bredius, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Soest

  Mr. Leontine Bredius heeft de rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd en is sinds 1991 onafgebroken werkzaam als advocaat. Na een algemene praktijk gevoerd te hebben heeft Mr. Leontine Bredius zich volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het jeugdrecht. Ze is daarnaast geregistreerd mediator.

  Als specialist is Mr. Leontine Bredius aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten Scheidingsmediator en de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht. Mr. Leontine Bredius streeft naar praktische en duurzame oplossingen waarbij het belang van emotie niet uit het oog verloren wordt.

  Financiële mogelijkheden

  Mr. Leontine Bredius levert maatwerk. Indien je voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, bedient Mr. Leontine Bredius je op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Soest

  Het kantoor Gooische Meesters bevindt zich aan de Lindelaan 18 1405 AK Bussum op een afstand van slechts 14.44 kilometer van Soest. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Soest? Dan is je reistijd minder dan 50 minuten. 

  Mr. E.L. Gast, echtscheidingsadvocaat in de buur van Soest

  Mr. Emma Gast heeft de rechtenstudie aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd en is sinds 1990 onafgebroken werkzaam als advocaat. Als oprichter van Gooische Meesters heeft Mr. Emma Gast zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht.

  Mr. Emma Gast is lid van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Amsterdam en staat arbeidsrechtelijk zowel werknemers als werkgevers bij.

  Financiële mogelijkheden

  Mr. Emma Gast levert maatwerk. Indien je voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt, bedient Mr. Emma Gast je op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Soest

  Het kantoor Gooische Meesters bevindt zich aan de Lindelaan 18 1405 AK Bussum op een afstand van slechts 14.44 kilometer van Soest. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Soest? Dan is uw reistijd minder dan 50 minuten.