Echtscheidingsadvocaten in Utrecht

Home | Echtscheidingsadvocaten | Utrecht | Echtscheidingsadvocaten in Utrecht

Echtscheidingsadvocaat Utrecht

Heb je te maken met een echtscheiding of een juridisch probleem in het familierecht? Ben je daarom op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Utrecht of in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen. Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder!

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Advocatenkantoor Lugard

  Lugard Advocaten is een eenmanskantoor dat gevestigd is aan de Nieuwegracht 24A in Utrecht. Mevrouw Lugard-van Beijma heeft het kantoor in 2003 opgericht. Het kantoor is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden, maar het accent ligt op het familierecht. Voor vragen over de echtscheiding, de samenlevingsovereenkomst, alimentatie, omgangsregelingen en uithuisplaatsingen kun je bij haar terecht. Ben je gehuwd of heb je een geregistreerd partnerschap? En wil je dit beëindigen? Zij helpt je graag. Ook is een gemeenschappelijk verzoek mogelijk.

  Echtscheidingsadvocaat mr. M.C. Lugard-van Beijma

  Mr. Marcha Lugard is dé familierecht specialist in de regio Utrecht. Marcha heeft sinds 2003 haar eigen advocatenkantoor. Zij heeft zich al jaren gespecialiseerd in het familierecht en heeft veel ervaring met echtscheidingszaken. Bij Marcha kun je terecht voor o.a. zaken op het gebied van echtscheiding en alimentatie, maar ook voor veel andere familierecht zaken. Ze kan jou helpen bij beëindiging samenlevingsovereenkomst, omgangsregeling, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, naamswijziging en gezagskwesties et cetera. Marcha is een gedreven familierecht advocaat met verstand van zaken.

  B& Familierechtadvocaten

  B& Familierechtadvocaten is ook gespecialiseerd in het personen- en familierecht en hun bundeling van kennis en ervaring stelt hen in staat om aan je dienstverlening van hoog niveau te bieden.

  B& Familierechtadvocaten heeft een nationale en internationale familierechtpraktijk, waarbij cliënten worden bijgestaan zowel uit de regio Utrecht als uit de rest van Nederland en het buitenland.

  Echtscheidingsadvocaat mr. A.S. Bakker

  Mr. A.S. Bakker studeerde in Utrecht en was daarna werkzaam bij een Utrechts advocatenkantoor, om vervolgens zelf een gespecialiseerd internationaal familierechtkantoor op te zetten. De praktijk van Auke bestaat uit veel zaken met een internationaal karakter en hij is bestuurslid van de International Family Law Foundation. Waar mogelijk worden door hem al eerder geholpen cliënten ook bijgestaan, als zij een rechtsprobleem hebben op een ander rechtsgebied, dit is afhankelijk van de aard van de zaak.

  Echtscheidingsadvocaten in de buurt van Zeist

  Direct advies?

  Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-18:00
  085-1094105