Echtscheidingsadvocaten in Veenendaal

Home | Echtscheidingsadvocaten | Utrecht | Echtscheidingsadvocaten in Veenendaal
Echtscheidingsadvocaat Veenendaal

Echtscheidingsadvocaat in Veenendaal

Ben je op zoek naar een echtscheiding advocaat in Veenendaal? Bij een scheiding is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar je verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen in jouw situatie.

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Veenendaal.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.  

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Veenendaal

  Mr. Jan Willem Boeijink, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Veenendaal

  Wat mr. Jan Willem Boeijink uit Arnhem aanspreekt in het familierecht is het werken met mensen. Als advocaat en vertrouwenspersoon begeleidt hij vaak mensen in crisissituaties. Het geeft hem veel voldoening om ze daarmee te helpen.

  Het is de kunst om goed te luisteren en duidelijk te krijgen wat er echt speelt. Dat werkt uiteindelijk het meest efficiënt.

  Jan Willem vindt het ook belangrijk dat in het bijzonder de kinderen voldoende aandacht krijgen. Als mediator heeft hij 21 jaar ervaring.

  Het gaat er bij mediation om dat er voorwaarden worden opgesteld om te onderhandelen. Zo krijgen cliënten weer vat op hun eigen situatie. Wat cliënten zelf kunnen regelen, laat hij ze zelf doen.

  Mr. Eva Schijven-Bours, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Veenendaal

  Mr. Eva Schijven-Bours uit Arnhem is in haar dienstverlening vooral gericht op een oplossing op maat voor haar cliënten. Ze heeft aandacht voor zowel zakelijke belangen als emoties. Haar focus ligt ook op de belangen van de kinderen. Met haar werkwijze en empathie zorgt ze voor rust.

  Als mediator is ze zeer ervaren in het begeleiden van gesprekken en onderhandelingen. Daarin streeft ze ernaar om samen tot een oplossing te komen.

  Met post-academische opleidingen heeft ze zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd in het familierecht, vooral op juridische- en gedragsdeskundige gebieden. Daarmee biedt zij meerwaarde bij het adviseren en ondersteunen van cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Schijven-Bours & Boeijink op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Veenendaal

  Het kantoor van Schijven-Bours & Boeijink bevindt zich aan de Jansbuitensingel 29, 6811 AD Arnhem. Dit is op 24 kilometer afstand van Veenendaal. Reis je met het openbaar vervoer? Dan is de totale reistijd minder dan 60 minuten.  

  Mr. L.J.P. Selders, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Veenendaal

  Mr. Luciën Selders heeft 20 jaar ervaring als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Als naamgever en mede-eigenaar van zijn kantoor heeft Mr. Luciën Selders hart voor de zaak en een daadkrachtige manier van werken.

  Als advocaat en als zelfstandig ondernemer heeft Mr. Luciën Selders veel ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden.

  Het personen- en familierecht heeft zijn bijzondere aandacht gekregen. Hij kan je bijstaan tijdens de echtscheidingsprocedures en alles wat daarmee samenhangt. De werkwijze van Mr. Luciën Selders wordt gekenmerkt door effectiviteit, voortvarendheid en grote betrokkenheid ten aanzien van de cliënt.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Mr. Luciën Selders op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan helpt hij je daarbij.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Veenendaal

  Selders Advocaten bevindt zich aan Papiermolen 38 3994 DK te Houten. Dit is op 25 kilometer afstand van Veenendaal. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Veenendaal? Dan is de totale reistijd minder dan 50 minuten.

  Mr. M.D. Splinter, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Veenendaal

  Mr. Marleen Splinter heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden en is in 1996 afgestudeerd. Als advocaat legt Mr. Marleen Splinter zich voornamelijk toe op het personen- en familierecht en is ze ook lid van de vereniging Familierecht advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

  Mr. Marleen Splinter treedt ook op als mediator in echtscheidingszaken.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Mr. Marleen Splinter de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan helpt ze je daarbij.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Veenendaal

  Selders Advocaten bevindt zich aan Papiermolen 38 3994 DK te Houten. Dit is op 25 kilometer afstand van Veenendaal. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Veenendaal? Dan is de totale reistijd minder dan 50 minuten.