Echtscheidingsadvocaten in Woerden

Home | Echtscheidingsadvocaten | Utrecht | Echtscheidingsadvocaten in Woerden
Echtscheidingsadvocaat Woerden

Echtscheidingsadvocaat Woerden 

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheiding advocaat in Woerden of in de buurt van Woerden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het erg belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde personen- en familierecht advocaat in om je verder te helpen bij een kantoor in Woerden of daar in de buurt.

Sommige advocaten zijn al bijna twintig jaren werkzaam als advocaat en werken op verschillende rechtsgebieden, denk bijvoorbeeld ook aan sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht of erfrecht.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze familierecht advocaten in Woerden voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Woerden of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is totaal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Woerden

  Mr. R. Van Manen, echtscheidingsadvocaat in Woerden 

  Raldy is sinds 2011 werkzaam als advocaat. Als naamgever en eigenaar van het kantoor in Woerden voert Raldy met enthousiasme een algemene praktijk.

  Met meer dan tien jaren aan beroepservaring is Raldy begaan met verschillende rechtsgebieden, het specialisme ligt vooral binnen het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht. Raldy staat zowel particulieren als ondernemers bij.

  Financiële mogelijkheden

  Raldy staat cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand, via een bijstandsverzekering of op betalende basis.

  Mr. A.S. Bakker, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Woerden

  Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht afgerond te hebben heeft Auke meer dan twintig jaren aan ervaring opgedaan als advocaat binnen het personen- en familierecht.

  Cliënten waarderen Auke vanwege zijn brede proceservaring, creativiteit en betrokkenheid.

  Verder is Auke begaan met het internationaal personen- en familierecht, zo is hij bestuurslid van de International Family Law Foundation.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Auke de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Woerden

  B& Advocaten bevindt zich aan de Lunettenbaan 65 3524 GA te Utrecht, op een afstand van 15,72 kilometer van Woerden. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Woerden? Dan is de totale reistijd minder dan 45 minuten.

  Mr. M.C. Lugard-van Beijma, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Woerden

  Marcha is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Marcha is de naamgever en eigenaar van haar algemene praktijk in Utrecht. Marcha is breed gespecialiseerd en behandelt naast personen- en familiezaken ook zaken in diverse rechtsgebieden zoals het straf- en uitkeringsrecht.

  Haar cliënten waarderen haar persoonlijke aanpak en strategisch inzicht.

  Marcha streeft naar een persoonlijke en betrokken dienstverlening. Tijdens het intake-gesprek wordt ook besproken of het mogelijk is de zaak buiten de rechter om af te handelen, of om een aantal onderwerpen in overleg af te handelen alvorens de zaak aan de rechter voor te leggen.

  Bij een echtscheiding kan worden gedacht aan een echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Marcha de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Woerden

  Het kantoor van Marcha bevindt zich aan de Nieuwegracht 24A 3512 LR te Utrecht, op een afstand van 15.72 kilometer vanuit Woerden. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Woerden? Dan is de totale reistijd minder dan 45 minuten.

  Mr. K.L.M. Kremer, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Woerden

  Kim is in 2008 beëdigd als advocaat. Als specialist in het (internationaal) personen- en familierecht voert Kim sindsdien haar eigen praktijk. Kim heeft ruime ervaring binnen het personen- en familierecht en staat zowel particulieren als ondernemers bij.

  Kim heeft tevens de opleiding tot Mediator afgerond. Cliënten waarderen haar persoonlijke begeleiding, haar proces ervaring en haar resultaatgerichtheid.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Kim de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Woerden

  Ariëns Advocaten bevindt zich aan de Stadsring 75 3811 HN te Amersfoort, op een afstand van 37,40 kilometer van Woerden. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Woerden? Dan is de totale reistijd minder dan een uur.