Echtscheidingsadvocaten in Zeist

Home | Echtscheidingsadvocaten | Utrecht | Echtscheidingsadvocaten in Zeist
echtscheidingsadvocaat Zeist

Echtscheidingsadvocaat Zeist

Heb je een mediator of echtscheiding advocaat nodig in Zeist of in de buurt van Zeist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij een echtscheiding kan veel komen kijken. Het is belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal.

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Zeist of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt een van onze advocaten binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Zorg dus dat je goed bereikbaar bent.

Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld. Daarin wordt de juridische kant van jouw situatie beter in kaart gebracht. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Titel

  Mr. M.C. Lugard-van Beijma, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Zeist

  Marcha is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Marcha is de naamgever en eigenaar van haar algemene praktijk in Utrecht. Marcha is breed gespecialiseerd en behandelt naast personen- en familiezaken ook zaken in diverse rechtsgebieden zoals het straf- en uitkeringsrecht.

  Haar cliënten waarderen haar persoonlijke aanpak en strategisch inzicht. Marcha streeft naar een persoonlijke en betrokken dienstverlening.

  Tijdens het intake-gesprek wordt ook besproken of het mogelijk is de zaak buiten de rechter om af te handelen, of om een aantal onderwerpen in overleg af te handelen alvorens de zaak aan de rechter voor te leggen.

  Bij een echtscheiding kan worden gedacht aan een echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Marcha de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Zeist

  Het kantoor van Marcha bevindt zich aan de Nieuwegracht 24A 3512 LR te Utrecht op een afstand van 7.7 kilometer van Zeist. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Zeist? Dan is de totale reistijd minder dan 55 minuten.

  Mr. K.L.M. Kremer, echtscheidingsadvocaat in Zeist

  Kim is in 2008 beëdigd als advocaat. Als specialist in het (internationaal) personen- en familierecht voert Kim sindsdien haar eigen praktijk. Ze heeft ruime ervaring binnen het personen- en familierecht en staat zowel particulieren als ondernemers bij.

  Kim heeft tevens de opleiding tot Mediator afgerond. Cliënten waarderen haar persoonlijke begeleiding, haar proces ervaring en haar resultaatgerichtheid.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Kim de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Zeist

  Ariëns Advocaten bevindt zich aan de Stadsring 75 3811 HN te Amersfoort op een afstand van ongeveer 12 kilometer van Zeist. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Zeist? Dan is je reistijd minder dan 80 minuten. 

  Mr. L.J.P. Selders, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Zeist

  Luciën heeft 20 jaar ervaring als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Als naamgever en mede-eigenaar van zijn kantoor heeft Luciën hart voor de zaak en een daadkrachtige manier van werken.

  Als advocaat en als zelfstandig ondernemer heeft Luciën veel ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden. Het personen- en familierecht heeft zijn bijzondere aandacht gekregen.

  Hij kan je bijstaan tijdens de echtscheidingsprocedures en alles wat daarmee samenhangt. De werkwijze van Luciën wordt gekenmerkt door effectiviteit, voortvarendheid en altijd met veel aandacht voor de cliënt.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Luciën de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Zeist

  Selders Advocaten bevindt zich aan Papiermolen 38 3994 DK te Houten op een afstand van 19 kilometer van Zeist. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Zeist? Dan is de totale reistijd minder dan 50 minuten.

  Mr. A.S. Bakker, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Zeist

  Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht afgerond te hebben heeft Auke meer dan twintig jaren aan ervaring opgedaan als advocaat binnen het personen- en familierecht. Cliënten waarderen Auke vanwege zijn brede proceservaring, creativiteit en betrokkenheid.

  Verder is Auke begaan met het internationaal personen- en familierecht, zo is hij bestuurslid van de International Family Law Foundation.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Auke de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Zeist

  B& Advocaten bevindt zich aan de Lunettenbaan 653524 GA te Utrecht, op een afstand van 19 kilometer van Zeist. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Zeist? Dan is de totale reistijd minder dan 45 minuten.