Echtscheidingsadvocaten in Middelburg

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zeeland | Echtscheidingsadvocaten in Middelburg
Echtscheidingsadvocaat Middelburg

Echtscheidingsadvocaat Middelburg

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Middelburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Wij kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen om jou verder te helpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Middelburg.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Middelburg

  Kalle Advocatuur

  Kalle advocatuur is een kantoor in Middelburg dat is gespecialiseerd in familierecht en mediation. De advocaten hebben veel ervaring met echtscheidingen. Je mag vertrouwen op gespecialiseerde rechtsbijstand.

  Kalle advocatuur werkt niet alleen vóór de cliënten maar vooral ook samen met de cliënten. Samen met jou wordt de strategie bepaald.

  Je moet je goed te voelen bij de wijze waarop jouw belangen worden behartigd. Een persoonlijke benadering is dan nodig.

  Het is belangrijk dat een advocaat of mediator goed werk aflevert. Daarom levert Kalle advocatuur maatwerk.

  Kalle advocatuur staat cliënten bij in zowel pro- deo zaken als in betalende zaken.

  mr. Martijn Kalle, echtscheidingsadvocaat in Middelburg

  Echtscheidingsadvocaat mr. Martijn Kalle uit Middelburg is naast echtscheidingsadvocaat ook mediator. Hij is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en geregistreerd en gecertificeerd bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

  Echtscheidingen zijn voor de betrokkenen altijd ingrijpend en emotioneel zwaar. Martijn vindt het daarom belangrijk dat hij niet alleen de cliënt op de juridische mogelijkheden wijst, maar ook oog heeft voor de emotionele aspecten.

  mr. Claudine Kouijzer, echtscheidingsadvocaat in Middelburg

  Claudine Kouijzer is partner bij Kalle Advocatuur en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur. Zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in het specifiek het jeugdrecht.

  Ze is inhoudelijk scherp en staat bekend om haar actieve handelswijze. Zij krijgt vaak complimenten over haar professionele optreden, snelle reactie op vragen en goede contacten met haar cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt Kalle Advocatuur op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Middelburg

  Het kantoor van Kalle advocatuur bevindt zich aan de Sint Pieterstraat 1, 4331 ET Middelburg. Dit is op 300 meter afstand van de Binnenstad. 

  VQ Advocaten

  VQ Advocaten is gevestigd in Oud-Beijerland. Bij VQ Advocaten staat een laagdrempelige aanpak voorop. VQ Advocaten is een toegankelijk kantoor waar goede communicatie met cliënten voorop staat. Het is het grootste kantoor van de Hoeksche Waard.

  Echtscheidingsadvocaat mr. C.K. Visser

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland je onder meer bij je scheiding, alimentatievragen en regelingen bij gezag en omgang.

  Ook is zij opgeleid als mediator en zorgt ze voor een goede begeleiding van gesprekken als je met beide partijen aan tafel komt. Dit resulteert in duurzame afspraken waarmee je de toekomst tegemoet kunt. Corinne staat bekend om haar proactieve aanpak.

  Ze wil het beste voor haar cliënten en doet hier alles aan.

  Echtscheidingsadvocaat mr. C.E. Koopmans

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt ze de overlegfase tussen jou en de wederpartij.

  Christiane Koopmans behandelt scheidingszaken als advocaat en als mediator. Ze heeft veel ervaring met zaken op het gebied van partner – en kinderalimentatie, omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden, uithuisplaatsing en onder toezichtstelling.

  Ze heeft oog voor jouw belangen en streeft naar een zo efficiënt mogelijk afwikkeling van de zaak. Op basis van een concreet plan van aanpak, kun je financiële afspraken maken. Daarbij kun je soms een beroep doen op gesubsidieerde rechtsbijstand.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen biedt VQ Advocaten op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Middelburg

  Het kantoor van VQ Advocaten bevindt zich aan de De Vriesstraat 16, 3261 PC Oud-Beijerland.