Echtscheidingsadvocaten in Terneuzen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zeeland | Echtscheidingsadvocaten in Terneuzen
Echtscheidingsadvocaat Terneuzen

Echtscheidingsadvocaat Terneuzen

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheiding advocaat in Terneuzen of in de buurt van Terneuzen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden bij je juridische problemen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken en professionele familierecht advocaten met één missie: jou verder helpen en juridisch advies te geven zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Tijdens het eerste gesprek luistert ons team van juridische klantadviseurs naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Alle advocaten bij ons netwerk hebben ervaring.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal.

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina geven we enkele suggesties van geschikte advocaten of mediators in Terneuzen aan de hand van de door jouw gegeven voorkeuren.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak. Jij kunt vervolgens bepalen of je hiermee akkoord gaat.

Financiële mogelijkheden

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan soms een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Terneuzen

  Kalle Advocatuur

  Kalle advocatuur is een kantoor in Middelburg dat is gespecialiseerd in familierecht en mediation. Ze hebben veel ervaring met echtscheidingen. Kalle Advocatuur zorgt ervoor dat er een passende oplossing wordt gevonden voor jouw juridische problemen.

  Kalle advocatuur werkt niet alleen vóór de cliënten maar ook juist samen mét de cliënten. Met jou wordt de strategie bepaald.

  Je dient je goed te voelen bij de wijze waarop jouw belangen worden behartigd. Een persoonlijke benadering onderstreept dit uitgangspunt. Je mag daarbij natuurlijk vertrouwen op de deskundigheid van Kalle advocatuur. Het belangrijkste is dat een advocaat/bemiddelaar goed werk aflevert, daarom levert Kalle advocatuur maatwerk af.

  mr. Martijn Kalle, echtscheidingsadvocaat in Terneuzen

  Echtscheidingsadvocaat Mr. Martijn Kalle uit Middelburg is naast echtscheidingsadvocaat tevens mediator. Hij is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en geregistreerd en gecertificeerd bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

  Echtscheidingen zijn voor de betrokkenen altijd ingrijpend en emotioneel zwaar. Mr. Kalle vindt het dan ook van groot belang dat hij niet alleen de cliënt op de juridische mogelijkheden wijst, maar ook oog heeft voor de emotionele aspecten.

  mr. Claudine Kouijzer, echtscheidingsadvocaat in Terneuzen

  Claudine Kouijzer is partner bij Kalle Advocatuur en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur. Zij heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in het specifiek het jeugdrecht.

  Ze is inhoudelijk scherp en staat bekend om haar actieve handelswijze. Zij krijgt vaak complimenten over haar professionele optreden, snelle reactie op vragen en goede contacten met haar cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Kalle Advocatuur de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Terneuzen

  Het kantoor van Kalle advocatuur bevindt zich aan de Sint Pieterstraat 1, 4331 ET Middelburg.

  VQ Advocaten

  VQ Advocaten is gevestigd in Oud-Beijerland. Bij VQ Advocaten staat een laagdrempelige aanpak voorop. VQ Advocaten is een toegankelijk kantoor waar goede communicatie met cliënten voorop staat. Het is het grootste kantoor van de Hoeksche Waard.

  mr. C.K. Visser, echtscheidingsadvocaat in Terneuzen

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland u onder meer bij uw scheiding, alimentatievragen en regelingen omtrent gezag en omgang.

  Ook is zij opgeleid als mediator en zorgt zij voor een goede begeleiding van gesprekken als je met beide partijen aan tafel komt, met als resultaat duurzame afspraken waarmee je de toekomst tegemoet kunt. Corinne staat bekend om haar proactieve aanpak. Zij wil het beste voor haar cliënten en doet hier alles aan.

  mr. C.E. Koopmans, echtscheidingsadvocaat in Terneuzen

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt zij de overlegfase tussen jou en de wederpartij.

  Christiane Koopmans behandelt scheidingszaken (als advocaat en als mediator, en heeft veel ervaring met zaken op het gebied van alimentatie (partner – en kinderalimentatie), omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en uithuisplaatsing/onder toezichtstelling.

  Mr. Christiane Koopmans heeft oog voor jouw belangen en streeft naar een zo efficiënt mogelijk afwikkeling van de zaak. Op basis van een concreet plan van aanpak, kun je financiële afspraken maken, een beroep op gesubsidieerde rechtsbijstand behoort tot de mogelijkheden.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt VQ Advocaten de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Terneuzen

  Het kantoor van VQ Advocaten bevindt zich aan de De Vriesstraat 16, 3261 PC Oud-Beijerland.